Kevään juhliin

30/05/2012

Ensi viikonloppuna Suomi juhlii, Suvivirsi soi, ruusut tuoksuvat ja juhlavaatteet hulmuavat, toivottavasti aurinkoisessa säässä.

Minityyli on koonnut tähän postaukseen fiilistelykuvia juhlavaatteista, asusteista, kampauksista.

 

Kevään mekkomuotia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mekot ja kuvat Gap. Lisää mekkoja löytyy täältä

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mekot ja kuvat Polarn O. Pyret. Lisää mekkoja löytyy täältä. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mekko ja kuva Noa Noa.                                              Mekko ja kuva MyCinnamonGirl

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Mekot ja kuvat Mayoral. Lisää mekkoja löytyy täältä. 

 

Kampauksia

Tässä linkki blogiin, jossa on tehty paljon postauksia kampauksista. Blogi ei taida olla enää kovin aktiivinen, mutta vanhoissa postauksissa on kivoja kampausvinkkejä tytöille.

YouTubesta löytyy todella hyviä kampausvideoita. Niissä on selkeät ohjeet kun kuvasta näkee koko ajan miten kampaus tehdään. Kannattaa käydä etsimässä sieltä. Tässä yksi videolinkki kampauksesta, missä minusta ainakin oli tosi kiva idea. Hieman sorminäppäryyttä se vaatii, mutta kannattaa harjoitella jollekin toiselle ensin.

 

Erilaiset hiuskorut tuovat kampauksiin juhlallisuutta. Tytöille on mielettömästi ihania pinnejä, nipsejä, pantoja ym koruja. Niitä vaan rohkeasti kokeilemaan. (Nimimerkillä höyrähtänyt tyttöjen hiusasusteisiin) 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kuvat ja hiuskorut Hiuskorut.com

 

Poikia unohtamatta

Poikien pukeminen koulun juhliin on tasapainoilua hyvin ohuella nuoralla. Jos on liian hienoissa vaatteissa, saa “nössön maineen ja turpaansa”, mutta äiti ei päästä juhlaan pihavaatteissa. Olen ajatellut, että lapsen olisi hyvä oppia erottamaan juhla- ja arkipukeutuminen toisistaan jo lapsena, mutta koulun päättäjäiset eivät ole niin hurjan juhlavat, että sinne tarvitsisi pukuun sonnustautua. Jos on tosi lämmin, voi lähteä siisteillä shortseilla (ei uima-, biitsi- tai urheilushortseilla kuitenkaan!)  viileämmällä säällä tämän kevään ykköshousut pojilla ovat chinot. Farkut ja tennarit puhtaina ja ehjinä riittävät myös, jos ei yhtä aamupäivää varten halua ostaa mitään. Paita on helpompi, pojille kun on nyt paljon kivoja ja rentoja kauluksellisia paitoja. Puhdas, sileä ja siistikuntoinen hillitty t-paita käy myös.

t. poikalauman äiti ja ope Sari

Smart casual by Next

Samaan tyyliin H&M

 … ja Benetton

ja vielä chinot ja tenskut by Ellos

 

By Ullis

pojan (2011) ja tytön (2009) äiti. Urheilullinen digimarkkinoinnin ammattilainen, joka kokkaa mielellään.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *