Kevään kivoimmat: Blaa!

24/03/2017

Blaa! -kevät on aivan mielettömän upea! Blaa! on vaivihkaa kirinyt pienestä ja aika tavallisesta kotimaisesta merkistä vahvasti tunnistettavaksi ja supertyylikkääksi, ja menekkiä on muuallakin kuin Suomessa. Blaa! ei ole lähtenyt kenenkään peesiin, vaan pitää oman tyylinsä. Tänä keväänä Blaa! -vaatteissa on hauskoja ja kauniita printtejä, mutta myös tuttua laadukasta yksiväristä löytyy täydentämään monenlaisia asuja. Hihaton huppari ja etutaskullinen ja korkeakauluksinen pitkähihainen ovat erityisen hienoja malliltaan.

Blaa! käyttää vaatteissaan GOTS-sertifioitua luomupuuvillaa. (Muistatteko, kuinka 10 vuotta sitten GOTS-sertifiotuja luomupuuvillaisia vaatteita sai vain ekokaupoista, nyt sertifikaatti on jo todella monilla). Jälleenmyyjiä merkillä on jo pitkin Eurooppaa, mutta Suomessa harmillisen vähän. Miksi? Minua ilahduttaa erityisesti se, että nämä lastenvaatteet kelpaavat koululaisellekin, ja kokoja löytyy 146/152 saakka.

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *