Kevätkengät mielessä

22/03/2017

Kevätkengät Collage 6 - Kevätkengät mielessä

Tein pienen inventaarion molempien lasten kenkäkaappiin ja tilanne on huolestuttava. Molempien lähes kaikki kevät- ja kesäkengät ovat jääneet pieniksi. Ja kun esikoinen on tyttö ja nuorempi on poika niin ihan kaikkia kenkiä ei voi kierrättää isommalta pienemmälle. Lisäksi se todennäköisyys että kauteen sopivat kengät ovat sille nuoremmalle juuri oikean kokoiset oikeaan aikaan on  ihan tuurista kiinni. Meidän lasten jalkojen malli on myös erilainen, joten vaikuttaa kenkien istuvuuteen. Hankintalistalla on siis kumisaappaat, lenkkarit, tennarit, sandaalit ja ehkä jotkut kevyet kangaskengät kesäksi. Pari iltaa olen nyt surffaillut kenkiä netistä mm. Popin (Kavat), Pikkujalkojen verkkokaupasta ja Zalandolta ja bongaillut kevään uutuuksia. Apua miten paljon kaikkia ihania tennareita on tullut.

Haasteita tähän urakkaan tulee siitä että usein äidin mielestä ihanat kengät eivät ole lasten mielestä ne kaikista ihanimmat. Kengiltä vaaditaan kestävyyttä, istuvuutta ja helppoutta laittaa jalkaan. Alla fiilistelykollaaseja mitä tulevat hankinnat voisivat olla. Katsotaan löytyykö näistä lasten mielestä kivoja kenkiä vai meneekö kollaasit ihan uusiksi. Onko muilla sama urakka edessä?

(kuvat lainattu Pikkujalat, Zalando ja Kavat)
F5713AA1D F11@12 - Kevätkengät mielessämustat isojan sandaalit kuva1 prlist - Kevätkengät mielessä

Kevätkengät Collage 2 - Kevätkengät mielessäKevätkengät Collage 3 - Kevätkengät mielessä

Kevätkengät Collage 5 - Kevätkengät mielessäKevätkengät Collage 6 - Kevätkengät mielessäKevätkengät Collage 8 - Kevätkengät mielessä
Kevätkengät Collage 9 - Kevätkengät mielessä

Kevätkengät Collage 7 - Kevätkengät mielessäKavat kengät 2 - Kevätkengät mielessä
Kevätkengät Collage 1 - Kevätkengät mielessäKavat kengät 1 - Kevätkengät mielessä

By Ullis

pojan (2011) ja tytön (2009) äiti. Urheilullinen digimarkkinoinnin ammattilainen, joka kokkaa mielellään.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *