Kevätpörriäinen

21/01/2011

IMG_3179-vert.jpg

IMG_3179-vertÄidin pieni rinsessa on valmistautunut kevääseen. Stokkan alesta löysin pinkit Vikingin gore-lenkkarit, Kipin Kapin -alesta Agatha Ruiz de la Pradan kimalluslenkkarit ja Henkkamaukalta poimimme yhdessä pikku-perhosille sopivan takin ja farkut.

Mutta muuten on pakkasten jatkuttava. Mitään ihan pakko-saada juttua ei ole uusista välikausimallistoista vielä löytynyt. Hirveän monta ihan-kivaa kyllä, joten saattaahan niistä joku osoittautua tarkemmassa tarkastelussa juuri oikeaksi. Ehkä ongelma on se, että lapsi tahtoo “pinkkiä tai pinkkiä tai pinkkiä tai vaaleanpunaista tai pinkkiä”, ja äiti ehkä valitsisi jotain muuta..?

Po.Pin tummansininen tai harmaa haalari pinkeillä asusteilla? Ensi talveksi on kyllä tulossa isoveljen vanha tummansininen Po.P… Ja kun on vain yksi tyttö talossa, niin eikö sitten se pinkki olisi ihan ok?

Mutta mikä?

Kaapissa on viime vuonna käytetty ihana punajuurenvärinen Po.P, mutta en uskalla sovittaa sitä, kun pelkään ettei koko 104 enää mahdu (ainakin) 105-senttiselle tytölle. Jos se mahtuisi, niin tarvittaisiin vain takki ja housut tai kahdet.

Isoveljillä on jo paljon sopivaa valmiiksi, ainakin koululaisilla, jotka eivät enää kasva niin kauhealla vauhdilla, mutta kyllä toisaalta tuhoavat varsinkin housuja pikkusiskoa paremmin. Herroille koululaisille ei tosin äidin hirveästi kannata asukokonaisuuksia suunnitellakaan. Ekaluokkalainen vielä suhtautuu vaatteisiinsa tyynesti, mutta 10-vuotias ilmoittaa (onneksi!) mielipiteensä selkeästi. Ei. Toi. Ja tää. Kiitos.

PS: Se alekoodi jolla saa HM:ltä -10% on 8931

1234

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

6 Comments

 1. Vastaa

  Rita

  Olin juuri tehnyt tilauksen H&M:lle, mutta en ollut tilannut tuota tytön takkia, vaikka olin sitä miettinytkin. Nyt näytti niin nätille näissä sinun kuvissa, että kipin kapin lisäsin tilaukseen ja sain vieläpä samaan pakettiin, niin ei tule lisää postikuluja, jee! On varmasti meidän vaaleanpunaista rakastavalle prinsessalle tosi mieleinen takki <3

 2. Vastaa

  Susanna

  Oi miten ihanat! Meillä saman ikäinen tyttö ja tahtoo olla jo aamuisin mahdoton vääntö mitä päälle laitetaan. Housut ei mene, ei sitten muuten kuin pakottamalla mutta tuo takki ja lenkkarit 🙂

 3. Vastaa

  Dagmar79

  Olen miettinyt tuota samaa takkia meidän just 5 täyttävälle, noin 106 cm pitkälle eli mikä tuo koko on? Onko koko sopiva, kuten kuvasta näyttäisi? Ja nuo samat goret on meilläkin Stockan alesta (hintaa 30 jotain), hyvä löytö minusta 🙂 Eli ihana asu tytölläsi 😉

 4. Vastaa

  Sari

  Dagmar, koko on 116. Hihat on vähän pitkät, mutta ei liikaa. Varmaan kokoa pienempikin menisi, tosin ei varmaan enää syksyllä.

 5. Vastaa

  Helssu

  Just laitoin samanlaisen takin tilaukseen, kun niin hyvältä näytti. 108 cm tytölle tilasin 116 joka toivottavasti sopii keväästä syksyyn!

 6. Vastaa

  anana

  Hmm, meillä on tuosta takista koko 116 ja mielestäni se oli aika nafti. Nyt olenkin odotellut jos tulee kauppoihin niin saattaa olla että ostan isomman ja myyn tuon ystävälleni. Ehkä se johtyy pyöreydestä sitten, likan mitat on nyt noin 106 cm/19,6 kg. Sovittelen takkia vielä uudelleen mutta tälläinen näkökulma nyt. Katsoin myös samaa että näissä kuvissa takki n’yttää juuri sen kokoiselle kuin pitääkin 🙂

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *