Keveämmät talvijalat

04/11/2009

stonz4.jpg

stonz4

Kiitos Heinin loistavan vinkin, kotiutui meillekin Stonzin talviset tossut. Väri- ja kuviovalikoimasta löytyi helposti mieleiset, ja niinkuin monen lukijan perheessä, meilläkin mies iski silmänsä  näihin erityisesti. Erityisplussaa  itse antaisin helposta puettavuudesta, ja ennenkaikkea kiristysnaruista, jolla tossut pysyvät varmasti matkassa.

Stonzeilla onnistui konttaaminen ja seisominen helposti, joten käyttöä näille löytyy aktiivisesti ulkona liikkuvalle vauvallekin. Tossuille kiitos kevyeydestä; kaikki liikkeet sujuivat neidiltä helpommin, kuin kengät jalassa.  Meillä(kin) tykätään hurjasti!

stonz1stonz2

16 Comments

 1. Vastaa

  Helmi

  Voi miten suloinen neiti! Ja kätevän näköiset töppöset. Meillä ei ehkä kumminkaan vielä kovin ajankohtaiset, kun ei tulis mieleenkään laittaa vielä tyttöä maahan pihalla.:)

 2. Vastaa

  Meeri

  Harmi kun ei viime talvena vielä tämmösiä tullu bongattua. Meillä oli erittäin ahkera ulkona konttailija viime talvena ja Reimateckin töppöset meinasivat usein pudota jalasta.

 3. Vastaa

  Päivi*

  Mä näin jollain naperolla tuollaiset kaupassa sen jälkeen kun ne oli täällä esitelty, hän ainakin käveli kepeän oloisesti niillä. Meillä oli sellaiset Rukkan kuratöppöset, ne ei oikein pysyneet kunnolla jalassa eikä olisi talvipakkasilla olleet tarpeeksi lämpimätkään.

 4. Vastaa

  Misupai

  Meillä oli viime talvena ennen kunnon kävelytaitoa käytössä Elsa Pitkäsen vauvatöppöset+rukkaset-setti. Töppösten pohja on sellaista nihkeää ja pitävät kosteuden loitolla eikä kertaakaan tippuneet. Mahtuvat edelleen 1v8kk ikäiselle vaununukkujalle… Mutta jos silloin olisin tuollaisista tiennyt, olisinpa voinut hankkiakin.

 5. Vastaa

  Enniina

  Mikä on kuvassa oleva hattu merkkiään??

 6. Vastaa

  Marika

  Enniina, hattu on Fredriksonin Viiru. Niitä löytää esim. Jesper & Junioreista, Prismoista, Sokokselta jne.

 7. Vastaa

  Annina

  Mistäs näitä ihanuuksia saisi tilattua? Löysin jonkun amerikkalaiset sivun, mutta mahtaisikohan olla esim pohjoismaissa tilattavissa?

 8. Vastaa

  Heini

  Annina,
  Stonzeja saa tilattua Norjasta heidän omasta nettikaupastaan:
  http://www.stonz.no/?menu_id=11&node_id=11
  Hinnoista voi pudotaa 25% pois, Norjan verojen verran 🙂

 9. Vastaa

  Miana

  Paljonko postikulut on? Sisältyykö postarit hintaan myös Suomeen toimitettaessa?

 10. Vastaa

  Heini

  Postikulut Suomeen on 40NOK

 11. Vastaa

  Miikkis

  Somalta ja käteviltä näyttävät in action 🙂 Meillä sama Viiru yhdistettynä Cupcakeen 🙂 Saako noita Minitec-rukkaisia mistään netitse?

 12. Vastaa

  Marika

  Miikkis, Keltainen Kettu myy Minitecejä muutamassa värissä, mutta koot taitaa olla vähissä. http://www.keltainenkettu.fi/product_details.php?p=2256

 13. Vastaa

  Miana

  Meille lähti myös 9kk neidille tossut tilaukseen 🙂 Tytöllä on myös tuo Cupcaken haalari ja söpö kuin mikäkin. Kiitos postikulujen vastauksesta!

 14. Vastaa

  Tähtikuu

  Söpöt tossut ja tyttö! Vieläkö joku on törmännyt noihin Cupcaken harmaanruskeisiin tyttöjen haalareihin? Koko 98 etsinnässä, mutta en ole toistaiseksi löytänyt mistään tätä kokoa.

 15. Vastaa

  Marika

  Tähtikuu, Kuperkeikasta näyttäisi löytyvän (jos tätä nyt tarkoitat):

  http://www.kuperkeikka.fi/cupcake/outdoor-3.html

 16. Vastaa

  Annina

  Aivan ihanat Stonzit tulivat tänään postissa pukinkonttiin! Oikein harmittaa, kun ei meillä ole tällä hetkellä alle kävelyikäisiä… 🙂 Tosi nopeasti vielä tulivat, parissa päivässä.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *