Kirjoja pukinkonttiin

11/12/2012

with_sikinsokin-241x300.jpg

Lisää kirjavinkkejä perheen pienimmille pukinkonttiin.

“Moppi sekä sinipiika kuuntelivat Toscaa ja tanssiessa siivosivat monenlaista roskaa.

Siivouskaapin uumenissa eräs Herra Volta, Neiti pölyhuiskan nappas siivoustangolta.”

with_sikinsokin

Sain joku aika sitten aivan ihanan suomalaisen, Niina Within uutuuskirjan, Sikin Sokin lorukirjan luettavaksi. Kirjassa seikkaillaan niinkin yksinkertaisessa ympäristössä kuin kotona, pyykkikonetta pakoilevan sukkaparin opastuksella. Lorut ovat moderneja, hauskoja, tosi kivasti kirjoitettuja ja naurattavat aikuisiakin. Kuvitus (Satu Kontisen käsialaa) on i-h-a-n-a! Esteettisesti kauniit  kuvat ja värit tekevät lukemisesta vielä mielenkiintoisempaa. Tästä tuli heti tyttäreni suosikki kirja ja sitä luetaan lähes päivittäin ja loruille kikatellaan jatkuvasti. Suosittelen ehdottomasti pukinkonttiin. Vink vink kirja on myös täydellinen sisustuskirja 🙂

 

Myllylahti kustantamo antoi Minityylin lukijoille -25%:n alennuskoodin verkkokauppaan seuraavista kirjoista: Niina With: Sikin sokin ja Johanna Tuomola: Kivalan etsivät.

Syötä koodi “Minityyli” verkkokaupan alennuskoodi kenttään. Koodi on voimassa 14.12.2012 asti.

 

mauri_kunnas_aarresaari

 

Ja ihana nostalginen Mauri Kunnas ja Aarresaari. Hehkutan Kunnaksen kirjoja, koska ne ovat muisto omasta lapsuudesta. Sain useana jouluna pukilta lahjaksi Mauri Kunnaksen kirjoja. Tämä perinne jatkukoon omassa perheessäni. Kuvitukset ovat näissäkin jotain todella viehättävää ja jokaisella lukukerralla löytyi jotain uutta.

Aarresaari kirja löytyy tarjouksesta ainakin Akateemisesta kirjakaupasta ja Bookplussasta.

 

 

 

mauri_kunnas_joulutarinat

 

Kävin selailemassa Kunnaksen Joulutarina -kirjaa ja mieli tekisi ostaa sekin pukin konttiin. Tosin tämä sopisi mielestäni paremmin pikkujoululahjaksi tms. Olisi kiva lukea tarinoita lapsille ja virittäytyä joulutunnelmaan ennen joulua, eikä sitten vasta joulun jälkeen kun kirja on saatu aattoiltana. Onhan se tietysti sitten odottamassa ensi joulua 🙂

Löytyy myös esim. Akateemisesta kirjakaupasta tai Bookplussasta.
lapsiperheen_matkakasikirja-fernandez_inari-19230647-frnt

 

Bookplussalta bongattu Inari Fernandezin ja Inna-pirjetta Lahden kirjoittama Lapsiperheen matkakäsikirja. Vaikutti pienen kertomuksen perusteella mielenkiintoiselle kirjalle matkusteleville lapsiperheille. Itseäni kiinnostaisi ainakin kovasti nämä kirjassa suositellut 30+1 matkakohdetta ja niiden tärpit lapsiperheille.

 

(kuva Bookplus)

 

 

 

By Ullis

pojan (2011) ja tytön (2009) äiti. Urheilullinen digimarkkinoinnin ammattilainen, joka kokkaa mielellään.

3 Comments

 1. Vastaa

  Niina

  Sikin sokin Niina kiittää ihanasta kirja-arvostelusta 🙂

  1. Vastaa

   Ullis

   Ja Minityyli kiittää Niinaa ihanasta kirjasta 😀 Onko lisää kirjoja tulossa?

 2. Vastaa

  Niina

  Toki! Ensi syksynä Sikin sokin seikkailee… Ups, enpä vielä kerrokaan mihin sukkapari seuraavaksi suunnistaa 🙂 Mutta pysykäähän kuulolla, jatkoa siis luvassa.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *