Kiva kevätkeli !

05/04/2010

vettä main 1 - Kiva kevätkeli !

Niinhän se on, että ei ole huonoja säitä – vain vääränlaisia vaatetuksia. Ticket to Heavenin kurahaalari on aivan huippu!

vettä mainvettävettä1vettä2vettä3vettä4

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

11 Comments

 1. Vastaa

  -m-

  Käännät vesitä haavassa..Me jäätiin ilman, vaikka olin kyllä mielestäni ajoissa liikkeellä. Mitä muuten puet näillä keleillä tuon puvun alle? Meillä on kahdelle nuorimmalle Rubber rain kaksiosaisena, puvut olivat nettikaupoista menneet tosiaan nopeasti ja soittamiini kauppoihin ei tullut tuota koko pukua lainkaan.

 2. Vastaa

  n i n n u

  Ostin tuollaisen nyt keväällä Jesperin ulkolupukualesta -15% ja on ollut hintansa väärti. Meillä ei siis aiemmin kokemusta Ticketistä.
  En olisi uskonut että pitää niin hyvin vettä.
  Alle laitan villapuvun, villapuseron tai fleecetakin sekä topatut housut.

 3. Vastaa

  Sarianna

  Meillä samanmoinen kurahaalari Ellokselta ja on huippuhyvä, suosittelen lämpimästi niille joille ei Tickettiä riittänyt 🙂

 4. Vastaa

  Annika

  Meillä myös sama haalari. Aikomustakaan ei ollut ostaa, sitten kun ne hupenivat ja loppuivat, vasta mietin asiaa. Onneksi kuulin, että niitä oli tulossa erääseen kauppaan ja sain varattua meille tuollaisen! En ole kyllä katunut päätöstäni! Kerran ollut nyt päällä ja on ihan huippu! Otin sen verran reilun, että menee syksylläkin ja toivon mukaan ensi keväänäkin!

 5. Vastaa

  Laura S

  Meille en tätä hommannut ja kyllä on harmittanut! Kaksi kertaa tällä viikolla olen kuorinut meidän “vedenkestävästä” Popin haalarista likomärän tyttösen: kangas kyllä pitää hyvin vettä, mutta jostain se vesi kuitenkin aina livahtaa sisään ja kastelee alla olevan fleecepuvun aivan likomäräksi. Enpä sitten tiedä, pysyisikö tyttö tässäkään kuivana vai meneekö se vesi sisään punteista vai mistä… Ja kuinka julmaa olisikaan rajoittaa niissä ihanissa vesilammikoissa hyppimistä, loiskuttelemista, istumista ja makaamista. Tänäänkin tunsin itseni todella huonoksi äidiksi, kun en antanut meidän tytön laskea vesiliukumäeksi muuttunutta liukumäkeä, vaikka “kaikki muutkin” saivat (joilla siis oli sopivat kuravaatteet päällä, kun meillä oltiin näissä “vedenkestävissä”). Liukumäki kun päättyi taivaalliseen polvensyvyiseen loskasohjoon… Lasten paratiisi ja vanhempien – no, se toinen.

 6. Vastaa

  RvaHoo

  Komppaan, komppaan. Meillä kans Rubber rain ja nyt pääsiäisenä pidettiin Reiman fleecetakki alla ja hyvin riitti. Vedenpitävyys testattu aiemmin lätäkössä ja silloin oli alla Ticketin baggiehaalari, niin vähän oli karannut haalarin lahkeeseen vettä, mutta puku oli sisältä kylläkin kuiva. Jatkossa saa paremmin muut vaatteet kumisaappaan sisään ja sit kurahaalarin kumpparin päälle, niin jospa sit mitään ei karkailis sisäpuolelle.

 7. Vastaa

  Laura

  -m- : olen laittanut sisävaatteiden lisäksi villahaalarin puvun alle ja hyvin tarkenee. Tälle viikolle on luvassa melkein 10 astetta plussaa ja silloin jätetään villat välistä pois.

  Ihmettelen kyllä suuresti, että niin harva kauppa on ottanut pukua myyntiin. Mielestäni haalari on tosi paljon kaksiosaista kätevämpi pienellä, eikä taatusti hiosta yhtään sen enempää.

 8. Vastaa

  Suwi

  Niin kyllä on huippu! =) Ja kiitos tosiaan vinkistä sillon joskus aijemmin.. sain sen avulla meillekkin tämän kurahaalarin hommattua ja olen ollut tyytyväinen kyllä tähän!! Meillä sama puku koossa 92cm 3 vuotiaalla ja viellä on jopa kasvunvaraakin 🙂

 9. Vastaa

  LeenaK

  RvaHoo: Meillä asuu kuvaamasikaltainen tyttö – nyt jo 7-vuotias. Aina likomärkä, ei väliä mitä on päällä. Esikoispoika oli aina kuiva ja siisti, mutta tuo tapaus – huhhuh. Koulussa on myös P.O.P-haalari, mutta lahkeista nousee vesi ylöspäin ja kastelee.

  Kertokaas mitkä on mielestänne parhaat vesikelin rukkaset? Tämänhetkinen ykkösvaihtoehto minulla Reimatec +.

 10. Vastaa

  RvaHoo

  Jännä miten nuo koot vaihtelee noissa Ticketeissä. Meillä just 2-v täyttänyt tyttö sai jouluna Ticketin baggiehaalarin kokoa 80cm, koska kaikki isommat olivat tosi tosi reiluja. Puku siis sellainen sopiva, mutta ei yhtään pieni. Nyt kuitenkin otin 98 cm rubber rain puvun (takki ja housut) eikä se ole yhtään liian reilu. Haalareiden henkselit saa laittaa vielä ristiin, mutta muuten ei mitään ongelmaa. Tuo baggiehaalari tuskin menee ensi joulua pidempään, mutta eipähän nyt ole ollut hankala päällä, jos olisi ollut liian reilu.

 11. Vastaa

  Satunen

  Kivannäköinen asu! 🙂

  Meillä on 2v. tyttö ja mietin Ticketin sadehaalarin ostoa, kun tulivat kauppoihin, mutta sitten se jäi. Meillä oli vuosi sitten, kun tyttö oli 1v., käytössä MeToo kirjava sadehaalari puuvillavuorilla. Tuo puku piti muuten veden loitolla, mutta vesilammikossa istuessa vesi pääsi puvun sisään vetoketjun alareunasta – vaikka sen päällä oli vedenkestävä tuulilista. Tämä toistui joka sadekelillä, ja minua harmitti kun piti olla täysin vedenpitävä, mutta tytöllä oli housut osittain märät.

  Ticketillä ei ole vastaavaa ongelmaa?

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *