Kokeile kestovaippoja lainaamalla

17/03/2009

eemukka-289x300.jpg

Kestovaipat ovat ympäristöystävällisiä, mutta nykyään myös helppokäyttöisiä, söpöjä ja trendikkäitä. Yhä useampi vanhempi olisi kiinnostunut niitä kokeilemaan, ellei vaippaviidakko pyörryttäisi. Mikä on taskuvaippa? Entä AIO? Perehtynyt kestoilija ymmärtää lyhenteen TSI:kin aivan eri tavalla kuin moottoreista kiinnostunut.

Vaikka tuntisi vaippatermit ja -merkit todella hyvin, ei voi olla varma mikä niistä sopii omalle vauvalle ja omaan talouteen parhaiten. Ainoa keino on kokeilla. Vaipat ovat materiaaliensa ja käsityön vuoksi aika kalliita, joten virheostos ei innosta. Nettikirppareilla vaipoista pääsee eroon ihan hyvään hintaan, mutta nykyään Kestovaippayhdistyksen vaippalainaamoja toimii jo ympäri Suomea.

Vaippalainaamoista voi lainata vaippoja kotiin kokeiltavaksi ja lainaamisen yhteydessä saa opastusta vaippojen käytössä ja huollossa. Vaipoista peritään vuokraa, joka käytetään mm. vaippojen uusimiseen. Yksityiskohtaisemmat tiedot ja ehdot löytyvät kunkin vaippalainaamon sivuilta.eemukka

VAIPPALAINAAMOT:

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *