Kokemuksia Everest -talvitakista

23/03/2018

talvi everest - Kokemuksia Everest -talvitakista

Stadiumin Everest -merkki on varmaan kaikille tuttu kivannäköistä, teknisistä ja kohtuullisen hintaisista ulkovaatteistaan. En edes muista, kuinka monet merkin ulkohousut meillä on ollut taaperosta teiniin.

Syksyllä kuudesluokkalainen sai talveksi Everest -untuvatakin ensimmäistä kertaa. Näille välikokoisille, joille lastenmallistot ovat jo pieniä ja miesten vielä suuria, on välillä todella vaikea löytää sopivia vaatteita, mutta Everestillä lasten koot jatkuvat kokoon 164 ja miesten xs on siitä seuraava, joten väliä ei jää.

Pitkään lämmin ja lumeton syksy ei paljon tarjonnut untsikkakelejä, mutta vuoden vaihduttua niitä on riittänyt. Aamulla on edelleen kylmä ja onhan näppärää, kun pidemmän mallisen takin kanssa ei todellakaan joka välissä tarvitse pukea niitä vaivalloisia ulkohousuja…

Huokailin vähän etukäteen untuvatakin pesemisen ja kuivaamisen työläyttä, mutta vaikka nämä polkupyörillä vauhdikkaasti viilettävät tyypit löytävät kuraa pakkasellakin, korjaavat fillareitaan ja ainakin tiputtavat eväät takilleen, ei takkia ole tarvinnut pestä koneessa vielä ollenkaan. Pinta puhdistuu hyvin pelkästään pyyhkimällä.

Ensimmäisen talven jälkeen takissa ei ole mitään käytön jälkiä. Olemme tyytyväisiä!

Entä sitten ympäristö ja vastuullisuus? Onhan Everest ketjumerkki?

Stadium ei käytä vaatteissaan aitoa turkista, ja noudattaa Responsible Down Standardia untuvien käytössä. Untuvaa ei siis koskaan nypitä elävästä tai pakkosyötetystä linnusta. Stadium noudattaa myös EU:n tiukkaa REACH-kemikaalilainsäädäntöä, Lisää tuotannosta voi lukea täältä.

Jos talvikamat ovat jäämässä pieneksi, tai tarvitset kevääksi vaikka vuorelliset sadevaatteet, kannattaa tsekata Stadiumin ale. *

evemessuwrap 10 of 11 - Kokemuksia Everest -talvitakista

evemessuwrap 11 of 11 - Kokemuksia Everest -talvitakista

saimaa3 - Kokemuksia Everest -talvitakista

*mainoslinkki

takki saatu

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *