(koko perhe) Leffassa: Kaikki kaikessa

20/06/2017

Kaikki kaikessa3 - (koko perhe) Leffassa: Kaikki kaikessa

Yhteistyössä Leffakirjakerho

Harvassa ovat enää ne kerrat, jolloin saan koko joukkoni elokuviin kerralla. Useimmiten tehdään jako puoliksi ja isot pojat menevät katsomaan jotakin isän kanssa ja minä nuorempien kanssa jotakin heille sopivaa. Kaikki kaikessa oli kuitenkin elokuva, johon sain kerrankin kaikki mukaan.

Kaikki kaikessa1 - (koko perhe) Leffassa: Kaikki kaikessa

Kaikki kaikessa on suloinen, romanttinen ja surullinen elokuva tytöstä, joka ei koskaan voi poistua kotoaan. Harvinainen sairaus on estänyt Maddylta pääsyn kouluun ja vienyt mahdollisuuden elää normaalia elämää, mutta onneksi on internet. Maddy on 18-vuotias, opiskelee netissä arkkitehtuuria ja pukeutuu muodikkaasti, ja joutuu aina olemaan ilmatiiviisti suljetussa kodissaan vain äitinsä ja hoitajansa kanssa. Maddy on elämäänsä melko tyytyväinen, mutta kun naapuriin muuttaa Olly perheineen, elämä muuttuu.

Kaikki kaikessa2 - (koko perhe) Leffassa: Kaikki kaikessa

Nuoret lähettelevät tekstiviestejä ja katselevat toisiaan ikkunan läpi, mutta kun se ei enää riitä, he alkavat ottaa riskejä. Kuinka paljon rakkauden vuoksi voi uhrata?

Elokuva on tarina rakkaudesta, mutta myös kahdesta perheestä, joissa molemmissa on salaisuuksia.

Kaikki kaikessa alkoi aika verkkaisesti, eikä alussa tapahtunut paljoakaan, mutta pian vauhti kiihtyi ja leffa tempaisi mukaansa. Elokuvassa on paljon romantiikkaa ja kauniita kuvia, mutta mausteena tarpeeksi jännitystä, pelkoa ja surua. Juoni voisi olla ennalta arvattava, mutta eipäs olekaan.

Suosittelemme kesäleffaksi yli 8-vuotiaille!

Kaikki kaikessa perustuu Nicola Yoonin samannimiseen romaaniin, joka julkaistiin Suomessa keväällä.

kaikkikaikessa juliste 717x1024 - (koko perhe) Leffassa: Kaikki kaikessa

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *