Kolmevuotiaan kanssa Singaporessa -ensivaikutelmia

06/11/2017

IMG 9972 e1509964598500 - Kolmevuotiaan kanssa Singaporessa -ensivaikutelmia

Terkkuja täältä tropiikista! Oli paras päätös ikinä änkeä mukaan miehen työmatkalle vuoden ankeimpaan ja pimeimpään aikaan.

Vielä ei kovin kattavaa analyysiä kohteesta ole, mutta ensivaikutelma on tosi hyvä.

Ensinnäkin Finnairin suora yölento on aivan mahtava. Kolmevuotias nukkui valtaosan matkasta. Tytön tahtoikä on huipussaan ja kotona käydään jatkuvaa valtataistelua. Nyt hän selvästi nautti molempien vanhempien jakamattomasta huomiosta ilman isoveljiä.

Perillä odotti selkeä ja helppokulkuinen lentokenttä. Meillä oli mukana matkustamokokoon taittuvat matkarattaat, jotka avattiin jo koneessa ja niillä rullattiin kätevästi saapumismuodollisuuksiin. Taksijono oli melkoinen, mutta seurueemme nuoren henkilön ansiosta pääsimme ohittamaan koko jonon priority laneä pitkin.

Ja lapsista täällä pidetään muutenkin erittäin paljon. Pikkublondimme on paikallisten jatkuvan huomion kohteena.

Asumme ihanassa Regent -hotellissa, joka on perinteikäs luksushotelli rauhallisella sijainnilla. Olin Trip Advisorin vinkkaamaan keksinyt kysyä Executice Lounge-mahdollisuutta, ja saimme paikan päällä huippuhyvän tarjouksen. Aamiaiset eivät kuulu monissa hotelleissa yöpymisen hintaan, ja viiden tähden hotellin aamupalat olisivat olleet jo yksinään iso kuluerä. Nyt saimme aamiaisten lisäksi pääsyn Club Loungeen, jossa tarjoillaan pitkin päivää vaikka mitä. Erittäin kätevää ja samalla myös pientä luksusta reissuumme.  Kaupunki on vilkas ja keskusta ruuhkainen, hotellissa on ihanan levollinen tunnelma.

Kolmevuotias ei välttämättä jaksa istua hienoilla dinnereillä, vaikka vanhemmat foodieta olisivatkin, joten Loungen tarjoilema seisova pöytä on täydellinen. Myös huonepalvelua on käytetty. Huoneessa odotti tyttöä pikkuinen kimono ja sitä on käytetty ahkerasti.

Nähtävyyksiä ei olla ehditty vielä kovasti kiertää . Tai ostoskatu tsekattiin pikaisesti ja eilen ajeltiin taxilla Night Safarille, joka oli erittäin kiva paikka. Jätimme rattaat kotiin ja koettiin safari “raitiovaunussa” istuen. Näimme mm. norsuja, virtahepoja, sarvikuonoja ja hyeenoja sademetsäympäristössä. Kierros ei ole liian pitkä pienillekään lapsille. Sen sijaan kierroksen jälkeiseen esitykseen ei jaksettu jäädä hiukan jo väsyneen tytön kanssa jonottamaan.

Ollaan Singaporessa vielä viisi päivää ja suunnitelmissa on tutustua ainakin Botanical Garden -kasvitieteelliseen puutarhaan sekä Gardens by the Bayn upeisiin iltavalaistuksiin. Minnin suurin toive on päästä lelukauppaan, että eiköhän me tehdä vielä paluu Orchard Roadin sykkeeseen.

Palaan viikon kuluttua aiheeseen!

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *