Koska keväthaalariin?

19/03/2018

26648405 10155383434833667 60868358 n - Koska keväthaalariin?Siinäpä kysymys, jota mietitään varmasti eteisissä aamuisin. Milloin kannattaa laittaa talvivaatteet syrjään ja vaihtaa kevyempiin asuihin? Tähän vaikuttavat monet tekijät:

  • onko maassa lunta
  • onko ulkoillessa vaara kastua
  • onko käytössä minkälaiset kura-asut (lämminvuoriset tai vuorittomat)
  • millainen ulkoilumaasto on kyseessä (sepelipiha “syö” toppavaatteita)
  • minkäikäinen lapsi on kyseessä

Päiväkotilapsen kohdalla pyrin ottamaan huomioon, että mielummin yksi kunnon kerros kuin useita, ajatellen henkilökuntaa ja pukemistilanteita.

Eilen tuntui tänä vuonna ensimmäistä kertaa oikeasti keväiseltä. Aamulla laitettiin silti vielä toppapuku päiväkotiin ja lisäksi pakkasin kassiin huolletut fleecevuoriset kuravaatteet. Päiväkodin piha oli vielä aivan lumen peitossa ja oman kylmyyttä lisäävän vaikutuksen tuo merituuli.

Muutenkin on alkanut mietityttää kuinka paljon käyttöä tulee ns. kuorihaalarille, joka itsessään ei ole mikään kovin lämmin ja joka lämpimämmällä säällä loppukeväästä saattaa hiostaa. Riippuu toki paljon keväästä, säistä kun ei oikein tiedä. Ähh, kuten huomaatte, konkariäidilläkin on samanlaista arpomista edelleen.

Onko teillä jo topat pakattu pois?

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *