Kotimaista konttiin

15/12/2009

body_b-s-m.jpg

Joulumyynti on uutisten mukaan ollut mallikasta, vaikka suomalaisia on työttömänä enemmän kuin pitkään aikaan, ja suunta ei ole vähenemään päin. Omat sentit voi laittaa suomalaisten työpaikkojen säilyttämiseksi ja lisäämiseksi ostamalla suomalaisia tuotteita, tai ainakin napsauttaa ostoksensa kotimaisesta kaupasta. Tosin, hintakin ratkaisee, mutta kuinka paljon?

Minityyli löysi monta mukavaa kotimasta juttua:

body_b-s-m
Suloinen banaani-suklaa-raidallinen froteebody on kokonaan kotimaista työtä, ja vink vink: Aukustiina myy näitä nyt ale-hintaan. Retron ja froteen ystävien pakko-saada -vaate.
pupumusta_0910_5b1Kestopeppu ilahtuu varmasti paketista paljastuvasta söpöstä vaipasta. Tirsokas valmistaa uudistunutta sisävaippaansa luomupuuvillaisista Muru-kankaista.


jkylpytakki_0811_b92Kylpytakki on joulun klassikkolahja. Kotimaisena ja ihanan pehmeästä bambujoustofroteesta valmistettuna kyplpytakin saa Riemukkaasta. Toivevärit ja kääntömahdollisuus.
villahousut_punainen_pitkaMyllymuksujen villahousut sopivat paitsi kestovaippailijalle, myös ihan vaan villahousuiksi. Herkullisia värejä ja hyvää laatua.
tuote_1337_1Globe Hopen läppärilaukku oli ennen armeijan makuupussi, nyt ehkä armeijaa vielä odottelevan teinin läppärin lämmittäjä?


ae4y_valikko_0609_edeAlfasoft in kieliromput opettavat vieraita kieliä haukasti ja tehokkaasti. Eritasoisia: alkeista aloittaville ja jo pidemmälle ehtineille.By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *