Koululaisen huoneen päivitystä

11/10/2017

koululaisen huone 10 - Koululaisen huoneen päivitystä

Tehtiin viikonloppuna koululaisen huoneen päivitystä. Siennan koulupöydällä ei ole ollut kunnollista valoa ja olen yrittänyt metsästää siihen jotain kivaa mikä on tehokas mutta ei vie paljoa tilaa. Nyt löytyi ihana ja siro lamppu Ikea Ypperlig -malliston pöytävalaisin. Siinä on kiinteä kosketushimmennin, josta voi koskettamalla säädellä valon kirkkautta. Valo on sopivan tehokas myös näin pimeänä kautena, jolloin ikkunasta ei meinaa päivälläkään tulla tarpeeksi valoa.  Ikean reissulla tarttui matkaan myös Kvistbro säilytyspöytä jossa voi säilyttää vaikka pehmoleluja ja käyttää samalla apupöytänä. Ja olisihan siellä ollut vielä vaikka mitä kivaa varsinkin uudessa Ypperlig mallistossa, mutta tämän huoneen lattiapinta-ala alkaa olla jo täynnä. Koulupöydän tuolina meillä toimii edelleen bObles mato + kala ja tätä yhdistelmää käytän itsekin työtuolina kun työskentelen etänä. Suosittelen. Testijuttu niistä löytyy täältä.

koululaisen huone 4 - Koululaisen huoneen päivitystä
koululaisen huone 3 - Koululaisen huoneen päivitystä
koululaisen huone 16 - Koululaisen huoneen päivitystä
koululaisen huone 15 - Koululaisen huoneen päivitystä
koululaisen huone 12 - Koululaisen huoneen päivitystä
Nyt kelpaa lukea läksyjä ja muita kirjoja hyvän valon alla. Kuvan veikeä sarjakuvakirja on Harri Filpan sarjakuvateos Vastarannan Siili piipertää. Saatiin sarjakuvakirja ja syyskuussa ilmestynyt Vastarannan Siili kuuluu kaikille digialbumi testiin. Sarjakuvakirja on hauskasti huumorin kautta kuvattu mitä ihminen tuntee kohdatessaan jonkun vieraan. Albumi pitää sisällään humoristista perhemusiikkia.
koululaisen huone 11 - Koululaisen huoneen päivitystä
koululaisen huone 10 - Koululaisen huoneen päivitystä
koululaisen huone 8 - Koululaisen huoneen päivitystä

By Ullis

pojan (2011) ja tytön (2009) äiti. Urheilullinen digimarkkinoinnin ammattilainen, joka kokkaa mielellään.

2 Comments

 1. Vastaa

  Julia

  Hei! Mistä tuo työpöytä on? Minkä niminen/merkkinen?

  1. Vastaa

   Ullis

   Julia, tämä on Alice & Fox merkkinen ja tilattu Jollyroomista. Näytti olevan nyt hyvässä alessa 😉 https://www.jollyroom.fi/lastenhuone/lasten-huonekalut/poydat/kirjoituspoydat/alice-fox-kirjoituspoyta-ja-tuoli-puu

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *