Koululaisen kengät

07/07/2009

jkenka1.jpg

Mikä on se ikä, kun kengät eivät enää kestä? Taapero kasvaa niin nopeasti, että kengät jäävät pieniksi ennen kuin ehtivät kulua kummemmin. Leikki-ikäisenkin kengät tunnistaa jalkineiksi vielä kun ne siirtää pieninä pois käytöstä. Mutta sitten on pikkukoululainen, jonka kengät jo ensimmäisen käytön jälkeen näyttävät – no käytetyiltä.

Miten tämän ratkaisisi? Ostaako koululaiselle kerralla monet kengät, jotta ne vähemmällä käytöllä säilysivät siistimpinä vai yhdet kerrallaan ja täystuhon jälkeen uudet? Laatuun satsaaminen pidentää käyttöikää selvästi, ja onhan 35-kokoinen jalkakin vielä kasvava ja hyvät olosuhteet tarvitseva.

Tässä tämän kesän menokengät:

jkenka1

Vansit on ihan pakko-saada kengät

jkenka2

Lacosten tennarit

jkenka4

Timberlandin perussandaaleja on ollut jo monessa koossa. Eivät mene rikki ikinä.

Näiden lisäksi 8-vuotiaalla on urheilulenkkarit ja nappulakengät treeneihin, kumisaappaat ja siistit mustat kengät, joita ei ole käytetty kuin kerran. Onneksi on pikkuveljiä.

Minkälaisilla kengillä teillä pärjätään?

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

2 Comments

 1. Vastaa

  Irene

  Laatuun satsaaminen on minunkin mielestä järkevin ratkaisu. Meillä ei ole vielä koululaisetkaan saaneet kenkiä rikki. Nyt käytössä superfitin, eccon, haltin ja vikingin kenkiä. Niin ja crocsit tietysti 😉
  Nuo superfit gorex tuntuu kestävän tosi hyvin.

 2. Vastaa

  Rose

  Aika samanlaisella setillä mennään. Noita Timberlandin -ei koskaan hajoavia sandaaleja- en tosin enää tänä kesänä ostanut, koska viime kesänä Crocsit ajoivat näiden ohitse.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *