Kouluvaatteiden päivitys

19/04/2017

Mayoral 1 - Kouluvaatteiden päivitys

Kirjoitin aikaisemmin miten molemmat lapset ovat ottaneet kasvuspurtin sekä kengät että vaatteet ovat jääneet pieniksi. Vielä ei ilmojen puolesta voi siirtyä kevyempiin vaatteisiin, joten pitkien kouluvaatteiden päivitys on ajankohtaista. Saatiin Bobo Companysta testiin sekä äidin että tyttären mielestä ihastuttava Mayoralin vaatesetti (vaatteet saatu näkyvyyttä vastaan). Setistä saa yhdistelemällä useamman vaihtoehdon ja lopulta ehkä myös T-paidan ja shortsit käyttöön. Nyt mennään vielä visusti T-paita ja pitkähihainen yhdistelmällä. -Hei ihan epäreilua toi +3 astetta tuolla ulkona ja eletään kuitenkin huhtikuun puoliväliä. Shortsikuvat tulee sitten myöhemmin.

Mayoral 1 - Kouluvaatteiden päivitys

Mayoral 7 - Kouluvaatteiden päivitys

Niille kenelle Mayoral ei ole entuudestaan tuttu infoa eli Mayoral on espanjalainen vaatemerkki, joka on valmistanut korkealaatuisia lastenvaatteita jo 75-vuoden ajan. Malagan suunnalla liikkuvat voivat bongata Mayoralin valtavan tehtaan ja varaston. Suomessa Mayoralia myydään useissa lastenvaatteiden verkkokaupassa ja kivijalka liikkeissä, googlettamalla löytyy helposti lähin jälleenmyyjä. Mayoralin koot ovat aina 170cm:iin asti ja kuten espanjalaiset koot yleensä, ovat mitoitukseltaan hieman pienempää, joten suosittelen valitsemaan yhden koon suuremman. Mallistoja ilmestyy useamman kerran vuodessa aina sesongin mukaan.

Vuosia sitten Mayoralia ei ollut Suomessa niin laajasti saatavilla, joten kävin usein shoppailemassa Espanjan reissuilla brändin omista liikkeistä. Onneksi valikoimaa on tullut nyt enemmän Suomeen, sillä vaatteet ovat hyvälaatuisia ja kivan näköisiä. -Minityyli tykkää!
Mayoral 2 - Kouluvaatteiden päivitys

Mayoral 3 - Kouluvaatteiden päivitys

Mayoral 4 - Kouluvaatteiden päivitys

Mayoral 6 - Kouluvaatteiden päivitys

By Ullis

pojan (2011) ja tytön (2009) äiti. Urheilullinen digimarkkinoinnin ammattilainen, joka kokkaa mielellään.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *