Kram barnkläder – sydämellisiä lastenvaatteita

21/04/2010

kram-192x300.jpg

kram

Ruotsalainen Kram barnkläder valmistaa huippusöpöjä sydänvaatteita 70-luvun tyyliin. Mallistoon kuuluu paitoja, mekkoja ja potkuhousuja, joiden kuosina on valkoiset sydämet vihreällä tai ruskealla pohjalla.

Vaatteet viehättävät tätä äitiä niin paljon, että olihan pikkumiehelle hankittava oma sydänpaita. Laatu on huppuluokkaa, sillä useiden pesujenkin jälkeen paita on kuin uusi. Koot ovat pieniä.

Tykkäättekö te?

kram2

Suomesta löytyy jälleenmyyjiä: Ratkiriemu, Anskun Nettivaate, mutta Ruotsissa myy Lilla violen ja Fresh Milk

15 Comments

 1. Vastaa

  Joanna

  Eiiih, siis mulla on ollut itselläni (70-lukulainen, siis) tuollaiset ruskeat sydänpotkarit 😀

  Ihan nostalgisia, vaikka henk.koht. on tullut jo toi retrokiintiö suht täyteen. (eikä oo vauvaa, jolle pukea tuollaisia ;))

 2. Vastaa

  onni75

  suloisia on juu, mutta hitto että ei sitä yhtä paitaa voi valmistaa isommissa koossa.. et jos jonkun isompi tykkäis… =) olisiko liikaa vaadittu! 😀

 3. Vastaa

  ninnu 70 -luku blogista

  No on kyllä söpöisiä !
  Paitojakin oli isoja kokoja.
  Kangas on kuin Tampellan vanhaa Cook- sarjaa.

 4. Vastaa

  Laura S

  Minun lempimekko pienenä oli sellainen liivimekko, jossa oli ruskealla pohjalla valkoisia sydämiä. Mekkoa käytettiin niin kauan, kunnes ei enää mitenkään mahtunut päälle – ja tietenkin aina keltaisten sukkahousujen kanssa. 🙂

  Joten tuo ruskea mekko on ehkä aivan pakko ostaa, vaikka periaatteessa olen päättänyt, että nyt alkaa olla vaatteita ihan riittävästi. Ja vihreä paitakin näyttää kyllä tosi kivalta. Meillä ei olekaan näitä retrovaatteita juuri lainkaan eli siinä mielessä tilaa kaapeissa voisikin olla… 😉

 5. Vastaa

  Kaisu

  Tosi tosi sööttejä..mietinnän alle josko neidille hankkis jotain:)

 6. Vastaa

  Nilli

  Oisin kaivannut punaista mekkoa/paitaa valkoisilla sydämillä 🙂

 7. Vastaa

  pipsa

  Ihania, varsinkin nuo ruskeat:)
  postit on vaan aika kovat tuolla fresh milkillä mutta silti varmaan “joudun” tilaamaan paidan

 8. Vastaa

  marjuli

  Ihania! Just sellasia joita oon huuto.netistä koittanu metsästää, mutta siellä ne vasta kalliita on!

 9. Vastaa

  onni75

  niin, meidän perheessä lasten koot olis 122-128 ja 146-152 ja kyllä, he haluaisivat aivan varmasti esim nuo vihreät tai ruskeat sydänpaidat, tai pienempi jopa mekon… =) et oisko noilta firmoilta liikaa pyydetty kaavottaa ne isommat ja tehdä vaikka pienempiä eriä niistä??

  onko kukaan muu miettinyt tätä ongelmaa, että kasvamassa on mun mielestä sellainen koululaissukupolvi, joka on vauvasta asti pukeutunut noihin “uusretro”juttuihin tavallaan, eikä ainakaan meidän kolmasluokkalainen ole hirveästi osoittanut kiinnostusta pääkalloihin, kasariväreihin tai harsohameisiin ja läpinäkyviin napapaitoihin 😀 harvasta paikasta vaan saa småfolkia esim koossa 146-152! olenko ainut, jolla on tätä ongelmaa?? =)

 10. Vastaa

  Miikkis

  ^Onni75:n ongelma meille tuttu useamman lapsen tiimoilta. Viimeiset vuodet olen väsyksiin asti etsinyt iloista ja värikästä koululaisille. Jotain on löydetty Po.P:lta, meandi:lta sekä Småfolkilta; Marimekkoon ähkyynnyttyämme. Mutta nyt ei enää edes 146-152cm mene meidän neideille! Aika kivuttomasti on siirrytty perustoppeihin ja neuletakkeihin, esim. Gina Tricotiin, ja yhdistelty niitä Bodenin väriherkkuihin…

  Nämä sydänvaatteet on söpöjä, taitaa tulla pienimmäisten vaatekaappiin 🙂

 11. Vastaa

  emilia

  oih, aivan ihania! ja raikas tuo vihreä 🙂

 12. Vastaa

  Tuike

  Noita samantapaisia/ihan samoja? retrosydänkuoseja löytyy Punaisen Norsun veikeistä lätsämalleista ainakin http://www.sannas.fi -verkkokaupasta. Sekä vihreää, että ruskeaa sydänkuosia.
  http://www.sannas.fi/epages/GPL.sf/fi_FI/?ViewAction=View&ObjectID=41181&Page=2

 13. Vastaa

  Ratkiriemu

  Kram lastenvaatteet tulossa pian myyntiin http://www.ratkiriemu.fi

 14. Vastaa

  Taru

  Kram vaatteita löytyy myös Taaperokaupasta http:// http://www.taaperokauppa.fi

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *