Kukkaistyttö ja sen veli

16/04/2009

tth7-150x150.jpg

Meidän pikkuruiset ovat tänä keväänä aika samikset. (terveisiä vaan Heininkin taaperoiselle!)  Saanko esitellä: Kukkaisdino ja veljensä Vinosaurus!

tth7tth

Ticketin Uffot ovat vaan niin suloiset! Ja uusi kukkakuosi on ihan kuin meille tehty. Tyttö tuskin haalariaan tuhoaa, isoveljen edesottamuksista en ole ihan varma. Pikkumies laskee mielellään pulkkamäkeä huonolla säällä potkumopolla ja harrastaa muutakin duudsonointia, kun silmä välttää.

tth1Isompien perässä pitäisi päästä ihan joka paikkaan ja lisäksi Matias-ystävän kanssa polkupyörillä Espanjaan, tai jos ei Espanjaan niin ainakin lähikauppaan ostoksille. Kolmevuotiaana voi muuten aloittaa eskarin, jos kerran isovelikin sinne aikoo syksyllä mennä. Tosin kolmevuotiailla pitää kuulemma olla eskarissa äiti mukana, tai ainakin pikkusisko ja reppu.

kevätkengät:

Superfit

saappaat:

Nokia

Nokialaisia jälleenmyyvät he

Superfitiä mm. Stockmann, BRANDOS ja Lemonkids

tth4

Ticket to Heavenin Uffot ovat kadonneet kaupoista vauhdilla, mutta mm. näistä voi vielä löytyä:

Jesper Juniorit

Pikkuväki

Anton&Nina

Keltainen Kettu

Aapiskukko

UNQ

Kekäleet

Lakritz

Mimona

Stockmann

Molempien dinolakit:

UNQ

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

3 Comments

 1. Vastaa

  Heini

  Tutun näköinen on Vilpun setti. Meillä edellinen Uffo oli turkoosi ja siihen UNQ:n Tiina oli loihtinut dinolakin täsmälleen samoissa väreissä.
  Tosin tuo tämän vuotinen Ticketin turkoosi taitaa olla hieman tummepi kuin aiemmin…
  Stiinan kukkahaalari on myös ihana!
  Nimim. neljän pojan jälkeen voi kai unohtaa haaveilut tuollaisista tyttöihanuuksista ja ihastella niitä toisten lasten päällä 🙂

  1. Vastaa

   Laura

   Oikein harmittaa, että Rasmus on kasvanut dinoiän ohi. Kaulan sai niin näppärästi piiloon sen kanssa.
   Mutta nyt tuleva koululainen haluaa kulkea vain lippapipojen kanssa kaula vilkkuen.

 2. Vastaa

  kent

  Odotan innolla kommenttejanne siitä, miten hyvin tahrat lähtevät tästä uudesta Uffosta. Meillä oli viime vuonna turkoosi Uffo, johon lika pinttyi ahkerasta hoidosta huolimatta. Muuten haalarit ja asut kokonaisuudessaankin ovat aivan ihanat; meilläkin tyttö ja poika kulkevat dinolakeissa…

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *