Kuosisuosikki

29/07/2009

kappis2-200x300.jpg

kappis2Uskaltaisimpa väittää, että tämä Ingela P Arrheniuksen KappAhlille suunnittelema “metsä”-kuosi on yksi syksyn ihastuttavimmista kuoseista. Tässä iskee kaikki -veikeät eläimet, raikkaat värit ja kokonaisuus on iloisen lapsekas. Ainakin oma kuosisuosikkini pitkästä aikaa ja muutaman vaatekappaleen kävinkin jo nappaamassa liikkeestä meille… Eksyykö teidänkin vaatekaappiin?

kappis1

10 Comments

 1. Vastaa

  Laura

  Voi, ihanasti sopii vaavelin ruskeisiin silmiin nuo metsän värit.

 2. Vastaa

  elephantti

  Ihanaa; raikasta,pirteää ja selkeää ilman retroutta! onko kokemusta pysyykö värit ja nepparit? meillä aiemmista kappahlin vaatteista huonot kokemukset enkä vuoteen sitten ole edes ko kauppaan mennyt. nyt tekisi mieleni palata 🙂

 3. Vastaa

  Joanna

  Tykkään! Onko näitä isompiakin kokoja kuin vauvakoot? Ei näkynyt kyllä meidän KappAhlissa vielä 🙁 (tai sit ovat jo menneet….)

 4. Vastaa

  Irene

  Kappahlin laatu ei vakuuta, kuosi on kyllä kaunis! Jos olisi jonkun muun merkin, niin sitten…

 5. Vastaa

  Heini

  Tätä kuosia on myös isoille, ainakin paitoina.
  Meillä on ollut tämän saman suunnittelijan kuoseilla varustettuja vaatteita KappAhlista (viime kesänä viidankoneläimiä ja joulun alla lapsia ja leikkikaluja) ja olivat laadultaan mielettömän hyviä. Runsaasta käytöstä huolimatta lähtivät kiertoon uuden veroisina, värit ei haalistuneet lainkaan. Nämä metsäkuosiset vaatteet vaikuttavat olevan samaa laatua, joten suosittelen ehdottomasti.
  Kappahlin laatu ei aina ole erinomaista, mutta näiden ko. vaatteiden laatua uskallan kyllä kehaista 🙂

 6. Vastaa

  ninnu

  Minäkin kerkesin jo tästä raportoida, menevät varmasti todella nopeaan loppuun.

  Meidän liikkeessä oli bodyina, paitoina ja pipoina ko. kuosia.
  Paidan ostin.
  Tekis mieli jo heti pukea mutta ootellaan nyt syksympiä kelejä ja käytetään vielä teeppareita.

 7. Vastaa

  elephantti

  No hyvä tietää että näissä värit pitävät. siispä suuntaan seuraavaksi kappahliin. vielä kysymys housuista eli mistä ostatte vaaveillenne noita kirkkaan värisiä pöksyjä? aiemmin jonkun omppubodyn kans oli myös kivat kirkkaat housut ehkä samaiisella poikasella.

 8. Vastaa

  Heini

  Housut ovat Duns Sweden- merkkisiä luomupuuvillaisia leggingsejä ja niitä myy mm. http://www.sucette.fi, http://www.wilmis.com, http://www.retrokki.com, http://www.riemuli.fi
  Ihanan pehmoisia, joten voin suositella myös niitä 🙂

 9. Vastaa

  Marika

  Kävin itse ohimennen pyörähtämässä KappAhlissa, ja nämähän oli livenä vieläkin söpömpiä, joten nappasin meillekin mukaan. Koot oli kappahl/lindexmäisesti kovin pieniä, kun tarvitsi meidän vajaa 5kk neidille ostaa jo kokoa 80cm. Okei, kai se on taas venähtänyt, mutta silti.

 10. Vastaa

  Heini

  Marika, mäkin ostin pikkumiehelle bodyt koossa 74cm ja 80cm. Onneksi nappasin molemmat, kun pienempi ei montaa kertaa mene ennen kuin jää hihat lyhyeksi.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *