Kurahousuja metsästämässä

27/03/2012

DSC_7753-1024x680.jpg

Siennan kurahousut olivat jääneet pieniksi ja päiväkodista pyydettiin tuomaan isommat. Siellä tykätään käyttää kurahousuja toppapukujen, ja välillä jopa välikausipukujen, päällä. Seuraavaksi päiväksi oli luvattu taas märkää ilmaa, joten minulle tuli suorastaan kiire hankkia sopivan kokoiset kurahousut. Ja olen erittäin huono tekemään nopeita päätöksiä…

Ensin pikainen kartoitus netistä: Rukkaa, Reimaa saisi nopeasti ja kätevästi lähimarketista. Jotenkin ei vaan värit innostaneet. Keltaisen ketun myymälä avasi liikkeensä viime vuonna Isoon Omenaan, meidän lähelle, joten se oli minun “pelastus”. Sinne siis.

Olin jo matkalla miettinyt, että ostaisin varmaan Ticketin sadeasun, mutta liikkeessä materiaaleja hypistelessäni ihastuin Racoonin (entinen Cupcake) sadetakkiin ja kurahousuihin. Materiaali on ohutta, pehmeää ja elastista. Ottaisin itsekin mielelläni tämän tuntuisen sadeasun. Väri on ehkä vähän tylsä harmaa, mutta värikkäillä asusteilla siihen saa ilmettä. Ja menee sitten myöhemmin myös veljelle.

 

racoonsadeasu

 

Minua vähän arvelutti ostaa tämä puku, kun ei ole kokemusta merkistä. Racoonhan mainostaa itseään teknisempänä kuin Cupcake oli. Minulla on vähän huonoja kokemuksia Cupcaken tämän vuotisesta toppapuvusta, joka ei ollut laadullisesti kovin hyvä. Tämä sadeasu oli kuitenkin tosi hyvä ostos. Kurahousut ovat olleet käytössä nyt pari viikkoa ja niillä on laskettu mäkeä hiekansekaisessa lumessa ym. Ovat kestäneet hyvin käytön ja konepesun. Materiaaliin olen edelleen tosi tyytyväinen.

Ostin Siennalle 104cm:n setin ja takki on hieman liian iso vielä, joten sen käyttö on ollut aika vähäistä. Takki on malliltaan a-linjainen. Siinä on neppareilla kiinnitettävä huppu ja kaksi vetoketjua, joista toinen alas asti. Menee varmaan kesällä ns.sadeviittanakin.

 

racoon2

By Ullis

pojan (2011) ja tytön (2009) äiti. Urheilullinen digimarkkinoinnin ammattilainen, joka kokkaa mielellään.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *