Kurkistus KappAhlin syksyyn

08/07/2009

hpim3304-225x300.jpg

Pääsin keväällä tutustumaan  etukäteen KappAhlin lasten syysmallistoihin ja tapaamaan myös suunnittelijoita. Vaihtelevilta ja mielenkiintoisilta vaikuttavat syksyn mallistot, tässä muutama makupala:

hpim3304 

Farkut

Farkkuja löytyy tulevana kautena joka lähtöön. On pillejä ja baggyjä, lumipestyjä ja tummia, timanteilla tai ilman, yksinkertaisia tai runsailla yksityiskohdilla.

 Mainittakoon erityisesti, että kokoja löytyy niin laiheliineille kuin rotevillekin lapsille, joten trendikkyys ei ole koosta kiinni. Hyvähyvä! 

 

hpim3302

 

PunkRock

Minirokkareitakin on muistettu omalla mallistolla. Inspiraatiota suunnittelijat ovat saaneet  Englannista. Tärkeitä: huput, ruudut ja trekkingit. Värit: punainen, MUSTA ja valkoinen.

Katu-uskottava meno!

 

hpim3296  Metsä

 •  pehmeys
 •  flanelli
 •  “nörtti-look”
 •  neuleet, neulemekot
 •  kerrostus
 •  turkikset
 •  neutraalit värit

Suosikkimallistoni!

hpim3298 

   KAXS

Unisex-mallisto Kaxs on saanut uusia elementtejä, mm. fleecevaatteet on otettu mukaan. Uutena myös  vaarinpaidat sekä kokoprinttikuosi “metsä”, jossa eläimet seikkailevat. Paljon myös pehmeää velouria.

Pese ja pidä!

hpim3292  Juhla

Tyttöjen juhlamallisto on todella dramaattinen. Goottihenkistä, tummaa, glitteriä, mix&match.

Leggingsit kaikissa eri muodoissaan jyräävät edelleen, myös pitsi- ja paljettiversioina.

 

 

 

Muistakaa osallistua kesäkuvakisaan, jossa palkintona lahjakortti KappAhliin. Kortin voi hyödyntää syyshankintoihin, uutuudet ovat kaupoissa jo ihan pian.

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

2 Comments

 1. Vastaa

  Mariam

  Koskahan minä pääsisin tämän ikuisen violetin kanssa sinuiksi ; ) Kiva muuten kun farkkuja on moneen kokoon ja makuun täytyypä käydä tutustumassa syksyllä materiaaleihin, normaalisti kun KappAhlista ei tule käytyä.

 2. Vastaa

  Rose

  KappAhl ei ole koskaan muhun iskenyt, eikä näköjään iske nytkään. Mikä siinä on, että Lindexin vaatteet ovat minusta “lapsellisempia”.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *