Lahjaksi meikkipää?

13/11/2015

happyfriends.png

(EI sentään elävä, vaikka oiskin kiva kotona :)

Tyttö on todella innostunut meikkaamisesta ja kampauksista, ja toivoo joululahjaksi meikkipäätä. Katselin niitä jo kaupassa ja googlailinkin, mutta vaihtoehdot ovat aika valjuja.

happyfriends

Tällainen Happy Friend meillä on ollutkin, mutta nuo kaikki hiuskoristeet menivät aika nopeasti rikki, hiukset hamppuuntuivat sotkuksi eivätkä meikit tarttuneet nuken naamaan. Positiivista oli se, että mukana on paljon juttuja ja hintakaan ei ollut kovin paha, nytkin Lekmerin alessa* 19.90€. Näitä saa lähes kaikista marketeista ja lelukaupoista.

 

stoy-meikkauspaa-vaalea

Samasta Lekmerin alesta löytyy myös tämä nyt samanhintainen Stoy-meikkauspää* joka on normaalihinnaltaan (42.90€)  muutaman euron Happy Friendiä kalliimpi. Mukana näyttää olevan samantyyppisiä tarvikkeita. Onko kenelläkään tästä kokemusta

disney-princess-frozen-styling-head-elsadisney-sofia-the-first-styling-head

Lekmeristä löytyi myös Disneyn Elsa ja Sofia ovat kampauspäitä ja selvästi pienemmille tarkoitettu. Hintaakin on enemmän (Elsa norm. 37.90€, nyt 24.90€, Sofia norm. 37.90€, nyt 32.90€) Yläkuvassa vielä Tähkäpää.

BARBIE-kampauspää

Barbie-kampauspää maksaa BR:ssä 49.99€ ja sen hiukset vaihtavat väriä vedessä. Kynsiä voi lakata ja laittaa huulipunaa.

MY-SWEET-BOUTIQUE-Magic-Eyes-kampauspää-144308-1278319.ashx

My sweet boutique Magic eyes-meikkipää löytyy myös BR:stä hintaan 44.99€. Silmien väri vaihtuu nappia painamalla. Aika vähän tarvikkeita, kun “voit luoda lukemattomia tyylejä”.

MY_MODEL_-kampauspää___Leluja_TOYS_R_USista

ToysRus:ista löytyvät melkein kaikki jo mainitut ja lisäksi My Model 47.99€.

 

337408

Bratzit on uusin 8-vuotiaan villitys, mutta hei, Bratz-meikkipää 85€ Jollyroomista?

Ehkä lahjoitan lapselle omat vanhat/turhat meikkini ja ostan lisäksi tämän*. Saavat edelleen meikata kavereiden kanssa toisiaan, kunhan puhdistavat kasvot huolellisesti meikkileikin jälkeen. Vai olisiko joku hyvä vinkki?

Osta_Ultimate_Beauty__Palett_med_smink_–_Lekmer_fi_-_verkkokaupasta

Vähän pienempi meikkitaiteilija voisi ilahtua tästä:

Osta_Disney_Princess__Frozen__Sminkväska__Sisters_makeup_case_–_Lekmer_fi_-_verkkokaupasta

 

kuvat: Lekmer, BR, ToysRus

*sis. mainoslinkkejä

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *