Lämpöpussin valinta

23/10/2009

makuupussi1-202x300.jpg

makuupussi1Meillä uuden lämpöpussin hankinta tuli ajankohtaiseksi, kun aikaisemmin hankitusta pussista heräsi aina aivan hikinen lapsi, vaikka sisävaatteiden lisäksi päällä oli lakki ja lapaset. Etsinnän kohteena oli siis kevyempi pussi, joka olisi kuitenkin suojaava.

Etsinnän ja vertailujen jälkeen päädyin Brion lämpöpussiin, koska sen ominaisuudet vakuuttivat minut:

 • Materiaalina oleva fleece on pumpulin pehmoista ja kestää konepesun
 • Yläosan kiristysnyörin ansiosta pussista saa suojaisan talven pakkasilla
 • Pussissa on molemmilla sivuilla pitkät vetoketjut, joten sen saa kokonaan auki ja lapsen laittaminen pussiin käy helposti
 • Reiät 5-pistevaljaita varten
 • Pussin pituus on n.100cm, joten menee ratasiän loppuun asti

Itse olisin valinnut väriksi tylsän mustan, mutta mies sai valita ja niinpä meille tuli ruskea aurinkokuvioinen pussi. Täytyy myöntää itsekin, että kuviollinen näyttää aikas kivalta.

Ollaan tykätty pussista aivan mielettömästi. Se ei ole näillä keleillä lainkaan liian kuuma, mutta pakkasilla sinne mahtuu myös kunnon toppavaatteet alle.

makuupussi2

7 Comments

 1. Vastaa

  Juulia

  Ihana pussi (ja ihana vauva kans).

  Me ei oikeestaan tarvittais uutta lämpöpussia, mutta tuo on kyllä tosi söpö!

 2. Vastaa

  maija

  Briolla on kivoja lämpöpusseja, jotenkin ne kultaiset ja hopeisetkin kutkuttavat… Meillä on joutsenen untuvapussi, joka on maailman paras, hengittävä ja tarpeeksi lämmin kelillä kun kelillä, mutta sinne ei turvavaljaita saa, eli menee vain pienemmällä vauvalla.

 3. Vastaa

  Eerika

  Ihanasti sointuu pussukka vaavin silmiin =)
  Juttutoiveita heittelen… Olisi kiva saada juttua sisarusten juhlavaatetuksesta, miten siis kivasti saada eri ikäiset ja eri sukupuolta olevat lapset puettua mukavan yhtenäisesti talven juhliin. Toinen kiva juttuidea olisi turvaistuimista. Olisi kiva kuulla blogistien kokemuksia aiheesta =)

 4. Vastaa

  Mariam

  Kiva pussi mut mitkä on noi sun vaunut?

 5. Vastaa

  Heini

  Vaunut on Brion sing vm. 2008.
  Tykkään, että tuo viime vuoden mallin ruskea on nätimpi kuin tämän vuoden mallissa. Meillä ei myöskään ollut tarvetta saada turvakaukaloa kiinni runkoon, joten “metsästin” nämä ja oon kyllä supertyytyväinen.

 6. Vastaa

  iita

  Voi mikä ihana nappisilmä sieltä kurkistaa 🙂 Meillä on vaunuissa ollut lodgerin bunker mikä on ihanan lämmin ja myös fleeceä. Onkohan tämä vähän vastaavanlainen? Tosi kaunis on kyllä!

 7. Vastaa

  Heini

  Joo, tämä Brion vastaa varmasti kovasti Lodger Bunkeria ilman teddyvuorta. Meillä ei nyt tarvetta ollut paksulle pussille, niin päädyin tähän 🙂

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *