Lapsimessuille!

22/04/2012

Lapsimessut-27.-29.4.2012.jpg

Lapsimessut 27. - 29.4.2012

 

Ensi perjantaina alkavat Lapsimessut saavat taas vaunukansan liikkeelle. Helsingin messukeskuksessa on perjantaista sunnuntaihin ohjelmaa ja ihmeteltävää, ostettavaa ja ihasteltavaa kaikille lapsiperheille. Lapsimessujen kanssa yhtäaikaa pidetään myös Kädentaito-messut, ModelExpo, OutletExpo ja PetExpo. Lemmikit ovat paikalla vain lauantain ja sunnuntain ja eri hallissa, joten allergisinkin voi messuilla niiskuttamatta. Kaikenlaisia ohjeita ja vinkkejä, ohjelma, sekä lista näytteilleasettajista löytyy osoitteesta www.lapsimessut.fi.

Reiman osastolla (6h158) pääsee vilkuilemaan jo syksyn mallistoja ja voi vaikka voittaa mieleisensä. Tosin arpajaisonnetar ei koskaan ole ollut minulle kovin suosiollinen, mutta eihän sitä koskaan tiedä, jos täyttää tarpeeksi monta kuponkia. Lapset voivat kokeilla sillä aikaa liikkeen tunnistavaa interaktiivista peliä. Suomen lastenkirjakauppa ja Luckan tuovat messuille tarinateltan, jossa saa kuulla satuja ja tarinoita lastenkirjailijoiden itse kertomina ja pääsee tutustumaan kuvituksiin kuvittajien opastamana.

Lintsin Rolle-pellen fillariradalla pääsee kokeilemaan fillareita (6s191) ja Gymin osastolla (6s149) saa jumppailla. Lasten ja nuorten puutarhayhdistys tarjoaa tasatunnein kylvöä ja istutusta, oman kasvin saa mukaan kotiin. Erityisen sopivaa ohjelmaa pienille multasormille.

Suomi Design -korttelista löytyvät ihanat AarreKid, Höö, Kakara, Marakattimarssi, Muru, Onni ja Ilona, PaaPii ja Punainen Norsu. Ei voi ohittaa.

Messuilla on tänä vuonna mukana monta ihanaa kauppaa ja vaatemerkkiä. Suunnitelmissa on käydä livenä ihalemassa mm. BaobabKids, Blingo, L&B, Lillis, Calossi, Ikasyr, KaksiKuningasta, Kuopus, ME&I, Metsola, MiniQ, Naperonuttu, Villervalla, Nosh Organics, Pikku Minea, Riemuli, Tepsut ja Silverjungle. Messutarjouksia odotellessa 🙂

PS. Lippuarvonta tulossa…

 

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *