Lassie 2009-2010

19/07/2009

lassie1-199x300.jpg

lassie1

lassie2lassie3lassie4lassie5

Tältä näyttävät Lassien uudet mallit. Mikä sopisi teille, mikä ei?

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

7 Comments

 1. Vastaa

  Lila

  Kaksi asiaa ohi tämän aiheen.
  Oliko teillä täällä joskus juttua lasten hautajaisvaatetuksesta?En löytänyt sitä enää.
  Onko blogisteilla kokemusta Vincent-merkkisistä ruotsalaisista kengistä?Itse en ollut koskaan kuullut ko. merkistä, mutta Tallinnassa törmäsin tämän merkin liikkeeseen ja hauskan näköisiä kenkiä oli.

 2. Vastaa

  Marika

  Hei Lila! Kyllä vaan, Laura aiheesta kirjoitti. Jutun löydät täältä: https://www.minityyli.net/?p=3418.

 3. Vastaa

  Misupai

  Ei näistä mikään iske meidän makuun. Tuosta kuvasta, jossa kaksi tyttöä, sen oikeanpuoleisen haalarin heijastimet on ihan suoraan Reiman puvuista ja housuista!!!

 4. Vastaa

  Essi

  Misupai, Lassie ja Reima on samaa firmaa.
  Meillä ei ole koskaan ollut mitään Lassie-tuotteita, eikä varmaan koskaan tulekaan 🙂

 5. Vastaa

  Henna

  Ei ihan sykähdyttäviä valitettavasti värit ole. Valitettavasti siksi, että Lassien (varsinkin G-tech) laatuun olen ollut todella tyytyväinen!!! Koskaan ei ole kuluneet polvista ym. puhki. Kun taas esim. Reimatec ei kestä läheskään niin hyvin. Vettä kyllä ennen ensimmäistä kaatumista kestää Reimatec paremmin, mutta muuten kriteerit eivät täytä minun omia kestävyysvaatimuksiani. Viime vuoden Lassien ruskea-turkoosi – ja ruskea-pinkki -talvihaalarit olivat meidän lempparimme (myös lasten), joten toivottavasti näistäkin tulisi joitakin “erikoiseriä”. 🙂

 6. Vastaa

  Irene

  Hennan kanssa samaa mieltä laadusta. Lassietec ja g-tech kestänyt meilläkin paremmin kuin reimatec (Reimatecia ei meille tule ennen kuin laatu muuttuu, kaikki puvut rikki hetkessä). Mutta värit ei vain sytytä. Remupukuina ollaan pidetty ja siinä ovat loistavia!

 7. Vastaa

  Suwi

  Lassieta ei meille enää tule ainakaan ykkös puvuksi!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *