Lauantain kirppistely

28/02/2009

kipp1-150x150.jpg

kipp1kirpp5kirpp4kirpp3kirpp6kirpp2

Tänään lähdin yksin kirpputorille, ensimmäisen kerran kuukausiin. Yleensä kipaisen kirpparikierrokseni kuopuksen kanssa, sillä aikaa kun isoveljet ovat kerhossa ja koulussa, mutta aika vauhdilla saa kiertää pikkuemännän antaessa ohjeita ja suuntia ja osto-ohjeita.

Willan kirppis Hyvinkäällä (Kankurinkatu 8 ) on ihanan iso ja valoisa. Tavaraa oli välillä vähemmän, mutta ainakin tänään olivat lähes kaikki pöydät täynnä. Lauantairuuhkaa oli jonkin verran, mutta ilman rattaita ei ollut ongelmia. Parkkipaikkakin on niin iso, että sinne sopii aina. Pankkikorttimaksu onnistuu, siitä myös plussaa.

Mitä löytyi?

Vauvan vaatteita olisi ollut paljon, ihania suloisia hyväkuntoisia ja siistejä -meille vaan liian pieniä. Ihana kesämekko pikkutytölle -liian iso. Kivat kengät itselle -liian pienet.

yleiskirpppunikk

Mutta jotakin sentään. Todella hyväkuntoiset Ellen paksut sukkahousut juuri oikeaa kokoa, Aku Ankkaa ja linnuista innostuneelle esikoiselle lintukirja.

kam

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

4 Comments

 1. Vastaa

  Sannas

  Kivan valoisan näköinen kirppis. Heti tulee tosta ympäristöstä sellainen olo, että sieltä voisi tehdä löytöjä. joskus kirpparit ovat niin ahtaita ja jotenkin tunkkaisia, että myytävistäkin tavaroista tulee tunkkainen mielikuva, vaikka näin ei todellisuudessa olisikaan.

 2. Vastaa

  chic mama

  I like the pictures too. Very stylish, and even in the same color theme, pleasant to look at.

 3. Vastaa

  Finette

  Mä en tykkää kirppiksistä, kun inhoan shoppailua. 🙂 Siis sitä, että mennään ihmettelemään, jos jotain kivaa löytyisi ja ostetaan vaikka ei tarvitsisikaan (ei tietysti kaikki), kun halvalla saa. Mieluummin hukkaan aikaa netissä ja katson valmiiksi, mitä haluan ja käyn sitten äkkiä kaupasta ostamassa tai vielä helpompaa, tilaan netistä. Tylsä tyyppi!?

 4. Vastaa

  Sannas

  Mun mielestä shoppailussa yksi parhaista jutuista on juuri se hypistely. Kauheasti turhaa en osta, mutta jos jotain kivaa osuu kohdalle kohtuuhintaan, saatan sortua.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *