Laventelisyksy

17/07/2017

P7170260 e1500279382781 - Laventelisyksy

P7170292 e1500278316596 - Laventelisyksy

Sen verran syksyinen sää tänään, että päätin siivoilla Minnin kaappeja ja katsastaa samalla onko elokuuta ajatellen mitään ulkovaatetarpeita. Ilahduin, että sopivat setit päiväkodin aloitukseen löytyvätkin jo kaapista. Erityisesti Wheatin thermoasu riemastuttaa, sillä tämä puku on aivan superkäyttis.

Olen ennenkin tainnut siitä mainita. Minnin laventelin värinen on kirppislöytö, mutta huomasin että niitä on vielä joissain kaupoissa jäljellä hyvällä alella. Mm. täällä. Thermopuvun idea on nimenomaan eristää lämpöä, mutta materiaali myös hylkii kosteutta. Toivomme tietenkin lämpiä säitä elokuulle, joten tätä ei mahdollisesti vielä silloin tarvita. Mutta onpahan yksi stressi vähemmän, koska kohta kolmevuotiaalla alkaa olla aika paljon pukeutumiseen liittyviä mielipiteitä, ja tämä yksi kelpaavista ulkovaateseteistä. Olen tosi tarkka väreistä, ja tämän erityisesti tanskalaisten suosima sävy on ollut itselleni ei niin ihastuttava. Mutta en tiedä mitä on tapahtunut, kun nyt murrettu värimaailma on alkanut viehättää.

Lippis oli ilmeisesti verkkokauppapalautus H&M:n myymälässä, ostin onnessani tämän harvinaisen printittömän ainokaiskappaleen. Hatun käyttöä täytyykin seuraavat kaksi viikkoa ahkerasti treenata, neiti ei oikein ole niiden suuri fani. Glitter-Hummelit (saatu Nona K:sta) ovat olleet lempparit, ja jo hiukan kärjistä tämä näkyy. Vielä kuitenkin loistavat päiväkotikäyttöön.

Ja mitäs muuta syksyjuttua. Ai niin, ilmoitimme Minnin ensimmäiseen ihan ilman vanhempia olevaan harrastukseen, showtanssiin. Olen suoraan sanoen hiukan nihkeä perinteisten tyttölajien taitoluistelun, baletin ja voimistelun osalta, osin hankalien kuskausten ja osin lajien kehokeskeisyyden ja kilpailuhenkisyyden vuoksi. (Varmasti löytyy tietenkin superkivoja seuroja näissäkin!) Valitsemamme tanssikoulu on aivan meidän kodin lähellä ja vaikuttaa kivalta paikalta, toivottavasti lapsi on samaa mieltä.

P7170263 e1500279165918 - Laventelisyksy

Tanssi kuin tanssi, balettipuku pitää kuulemma olla. 😀

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *