Leffassa: Autot 3

28/07/2017

autotjuliste - Leffassa: Autot 3

Ensimmäinen Autot -elokuva tuli julkaistiin 2006, kun teinini olivat 3- ja 5-vuotiaat ja heistä tuli faneja, kuten kaikista muistakin ikätovereistaan. DVD ja pikkuautot olivat suurimmat aarteet. Nyt kun sarjan kolmas elokuva on tullut teattereihin, ovat nämä pikkupojat kasvaneet, mutta myös sankari Salama McQueen hieman ikääntynyt. Salaman vauhti ei enää riitä uusia nuoria superteknoautoja vastaan ja edessä on ikäkriisi. Mitä seuraavaksi? Lisää mittareita ja simulaattoreita?

Rusteze-talli myydään uudelle omistajalle ja Salama saa myös uuden valmentajan, nuoren Cruz Ramirezin, joka on Salaman kauhuksi fanittanut häntä lapsesta saakka ja luottaa kisoissa ja harjoittelussa vain mitattuihin tuloksiin ja mielen voimaan. Salama ei arvosta Ramirezin metodeja ja näyttää siltä, että kiiturin ura on ohi. Hän saa kuitenkin vielä viimeisen tilaisuuden, vaikka kaikki vanhat kaverit ovat jo siirtyneet eläkkeelle.

Kävin katsomassa elokuvan katraani kanssa ja kotona kaivettiin välittömästi sekä ensimmäinen että toinen osa katsottavaksi. Ei epäilystäkään, etteikö taas uusi sukupolvi faneja tämän leffan jälkeen syntyisi. Kaivakaa siis lasten vanhat Autot-kamat esille, niistä saa kohta kirppareilla paljon rahaa. Jos siis malttaa enää tämän leffan jälkeen jostakin luopua.

Poika 16v: “Todella hyvä, hieno animaatio, hyvä juoni. Hauskoja autojuttuja.”

Poika 12v: “Siis miksi mä sanoin tota pienenä? Samala Äkvii!! :D”

Elokuvateattereissa 28.7.

autot3 pressi6 1024x427 - Leffassa: Autot 3
©2017 Disney•Pixar. All Rights Reserved
autot3 pressi5 1024x429 - Leffassa: Autot 3
CARS 3 – (Pictured) Lightning McQueen. ©2016 Disney•Pixar. All Rights Reserved.

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *