Leggaribongaus

07/01/2011

web1 - LeggaribongausVoi mitkä söpöt pikkuihmisen leggarit bongasin ihanasta blogista The Seventy Tree. Kurkatkaahan nämä postaukset:

Christmas Joy (1)

Sunday Bottoms & Biscuits

Hauskat leggarit on ostettu Ebaysta, hintaa alle kolme puntaa, tosin postimaksua ulkomaille ei ole mainittu, pyydetään ottamaan vain yhteyttä. Eipä olisi Ebayta selatessa herättänyt kiinnostusta, pienet ja sekavat kuvat ja halpismeininki saisi selaamaan ohi.
By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

12 Comments

 1. Vastaa

  Eliisa

  Jos menee myyjän kauppaan, niin siellä on postilkulut Suomeen £1.50. Parit piti heti tilata testiin. 🙂 Kiitoksia vinkistä!

 2. Vastaa

  Maarit

  Kiitos vinkistä! Tilasin muutamat heti testiin (nuo pandat oli loppu joka koossa). Kovin tuntuvat olevan suosittuja ja kehuttuja 🙂

  Postarit Suomeen ovat 1,50£ ensimmäinen ja sen jälkeen 1£/kpl. Joten, jos tilaa vaan yhdet, hinnaksi tulee 3,5£ (n. 4,3€)

 3. Vastaa

  Sari

  Kiitos infosta Eliisa ja Maarit!

 4. Vastaa

  Maarit

  Sori ajatushäröstä. Yhden parin kokonaishinta on tietenkin 4£ (n.4,9€). Seuraavien sitten tuo 3,5£

 5. Vastaa

  maikko

  olen myös itse tilannut pojalle noita leggareita. Noita on monella eri myyjällä, eikä kaikissa tarvi maksaa postareita erikseen. Ikävä kyllä leggarit ovat todella huonoja laadultaan. nyppyyntyivät jo yhden päivän käytön jälkeen (!). Eikä poikani ole edes konttausikäinen, vaan kävelevä, joten on outoa että leggarit kului niin nopeasti nyppyisiksi.

 6. Vastaa

  daada

  Thaimaassa noita myytiin paikallisten markkinoilla, hintaa en muista mutta kalliita eivät olleet. Pitihän niitä siellä helteen keskellä hieman hamstrata kotiin tuomisiksi 🙂

  Vielä ne meillä eivät ole päässeet käyttöön (oli liian isoja kokoja tarjolla), joten laadusta en osaa sanoa mitään, mutta materiaali on mukavan paksu talvioloihin. Ja niitä värejä ja kuoseja oli vaikka mitä!?

 7. Vastaa

  Pilvi

  Itseasiassa pari viikkoa sitten tormasin naihin ebayssa kun etsin villahousuja/leggingseja ja todellakin kuten sanoit, naytti niin halpismeiningilta etta jatkoin etsintaa. Tuo linkin kuva kylla laittoi miettimaan etta jospa sittenkin 🙂

 8. Vastaa

  emmi

  Mä ostin noita ihan samoja Hong Kongin katumarkkinoilta pari kuukautta sitten. Maksoivat siellä 2€. Meillä on noi samat kuin kuvissa ja sitten yhdet ruskeat turkooseilla palloilla ja muistaakseni sammakon kuvalla. Tuntuvat kyllä käteen aika tekokuituisilta. Ei olla vielä käytetty kun olivat aika isoja, mutta just eilen pesin nuo pandaleggarit ja huomenna olis tarkotus kokeilla käytössä. Ainakin kestivät sen ekan pesun ihan hyvinä. 🙂

 9. Vastaa

  Katri

  Tiritomin verkkosivuilla samantyylisiä leggareita. Hinta 7e. 40% puuvillaa, 40% polyesteria ja 20% lycraa.

 10. Vastaa

  Riikka

  Nyt näitä saa huutiksestakin. Myyjän nimimerkki: FromParisToLondon.
  Katsokaa myyjän kaikki kohteet. Ainakin vastaavia ovat 🙂

 11. Vastaa

  Taru

  itse olen ostanut näitä Ebaystä nimellä busha leggings ja tilannut muutamat omalle tytölle. Kivoja ovat, mutta konttaavalla lapsella tuppaavat nukkaantumaan todella paljon. Silti ovat todella kivat ja eri kuoseja on saatavilla paljon erilaisia.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *