Legowear

29/07/2010

lw1-200x300.jpg

Meillä oli muutama vuosi sitten Legowearin talviaatteita ja olin niihin todella tyytyväinen. Simppeli malli ja hyvä laatu ja varsin kohtuullinen hinta. Haalari periytyi hyvässä kunnossa isommalta pienemmälle. Olen siitä saakka innokkiaasti odottanut Legon talvimallistoja, mutta enää en ole samantasoista löytänyt. Milloin oli materiaali muuttunut oudon heppoiseksi, toisella kertaa taas oli mallistosta simppelit kaukana.

Mutta tämä syksy näyttää hyvältä! Tosin hypisteltävä nämä on ensin, mutta ainakin tyttöjen pörröfleece tahtoisi meille. Kivoja malleja ja jo tästä syksystä tuttuja värejä, mutta myös esimerkiksi ihastuttava jäinen turkoosi. Syksyä on saapunut jo ainakin Keltaiseen Kettuun ja todella runsaasti löytyy kuvia Sundbabysta.

lw1lw2lw3lw4

Kuvat: Legowear

Lego_Wear_Tyrkis_Flyverdragt_11491_733_F-pKuva: Sundbaby

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

1 Comment

  1. Vastaa

    Tiinu

    Olen seurannut täältä ja muualta talven haalarivalikoimia ja jotenkin nyt kolahtaa enemmän yksiväriset kuin kirjavat. Ticketiä, P.O.P.ia tai Legoa olin ajatellut, mutta nyt löysin yllätyksekseni Reimalta tällaisen http://www.ozbaby.fi/reima_haalari_cedar_pr_20127.html

    Ticketit taitaa jäädä karvareunuksisen hupun vuoksi, POPin värit (sävyt) eivät jostain syystä nyt iske ja Legon värit tuntuvat myös joko liian vaaleilta (harmaa ja “jäänsininen”) tai musta liian synkältä. Tuo Reiman Cedar näyttäisi kivan sävyiseltä harmaalta! Mitä mieltä olette?

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *