Lisää Reimaa

05/02/2010

thumbnail.jpg

Myös Reiman kevätmallistosta löytyy yllättäviä kuoseja, jotka poikkeavat aikaisemmilta vuosilta.

Alla olevia kuoseja saa haalareiden lisäksi takkeina ja värivaihtoehtoja on useita.

Mitäs näistä sanotte? Aikani totuteltua tuohon poikien haalarin kuosiin, taidan pikkuhiljaa ihastua siihen.

thumbnailthumbnail-1

Lisää  Reiman uuden kevätmalliston kuvia löydät täältä.

32 Comments

 1. Vastaa

  Kotiäitee

  Etenkin tuosta tyttöjen kuosista tulee mieleen kyllä 90-luku minulle. Vaatii kyllä totuttelua, jos lastenmuoti tuohon suuntaan menee.

 2. Vastaa

  Jennies

  Poikien haalari on mielestäni ihan nätti, mutta tuo tyttöhaalari näyttää kyllä tosiaan 90-luvun haalarilta, ihan hirveä kuosi…

 3. Vastaa

  Johanna

  Nuo kirjavankukertavat kuosit on kyllä aika kauheita – suoraan sanoen!! Tosiaan ihan 90-luku tulee mieleen. Ihan liian levotonta omaan makuun. Toisaalta onhan näissä hyväkin puoli: ei lika näy!

 4. Vastaa

  Ida-Antonia

  Täytyy kyllä sanoa että en tykkää ja näihin tuskin edes silmä tottuu… Se raidallinen aiemmassa oli kaunis mut nää…apua! 😉

 5. Vastaa

  Marika

  Mä tykkäsin sellaisesta pinkkiraidallisesta haalarista (Crete), jonka laitankin harkintamyssyyn syksylle.

 6. Vastaa

  Miisku

  Takkina nuo kuosit olis ihan jees, mutta kokonaisena haalarina.. Ehkä sitten yksivärisen kankaan kanssa taas todellakin olisi sitä ” ysäriä “

 7. Vastaa

  Annika

  Aivan hirveitä! 🙁

 8. Vastaa

  Joanna

  kamalat!

 9. Vastaa

  Maija

  Poikein haalari on minusta oikein suloinen, eikä ollenkaan niin “kirjavan kukertava” kun tyttöjen, joka on taas tosi kamala!

 10. Vastaa

  Jonna

  Ai-Kamala!

 11. Vastaa

  kent

  Samaa mieltä kuin edelliset: poikien kuosi on huomattavasti kivempi kuin tyttöjen.

 12. Vastaa

  Johanna

  “Poikien” haalari on aika kiva, mutta “tyttöjen” haalari on kyllä tosi sekava. Itse kyllä pidän yleensä näistä kokonaan kuviollisista tai sitten kokonaan yksivärisistä haalareista ihan pienillä varsinkin. Haalarit, jotka ovat vyötärölle asti yksivärisiä ja sitten yläosa on erinäistä väriä täynnä ovat mielestäni kamalia. Miksei silloin voi kääyttää takkia ja housuja erikseen.

 13. Vastaa

  Dagmar79

  Minä olen varmaan poikkeus, kun minusta tuo tyttöjen haalari on ihan kivan näköinen 🙂 Ehkä vaikuttaa, kun itselläni ei 90-luvun lastenvaatteista ole muistoja, niin ei ole painolastina “ysäri mielikuvaa”, kun ei mulla teininä ainakaan tuollaisia kuoseja silloin ollut :D. Lähinnä minulle tulee kuosista mieleen MinyMon (sisä)vaatteiden kuosit viime vuosilta… Reiman sivuilta ei valitettavasti näe mallin muita värejä kuin pieninä kuvina, mutta ainakin harmaana näytti olevan myös? Pinkki Crete oli kuitenkin minustakin tosi söpö ja voisi löytää tiensä meidän vauvelin päälle.

 14. Vastaa

  Tiinu

  No ainakin Reima on osannut poiketa vanhasta linjastaan, jos muita valmistajia syytetään, että ne tunnistetaan jo kaukaa oli väri mikä tahansa. Mun mielestä kirjavaa haalaria saa rauhoitettua yksivärisillä asusteilla, kun taas yksivärisiin saa eloa kirjavammilla asusteilla.

 15. Vastaa

  pipsa

  Kamalia, suoraan 90-luvulta

 16. Vastaa

  n i n n u

  Ehkä on liian sekametelisoppaa mun makuun.

 17. Vastaa

  Sari

  Tuo poikien haalari on tosi kiva, ja tuo tyttöjen ei ole ollenkaan edukseen tuollaisessa pienessä kuvassa, kuosi on upea, vähän japanilaishenkinen.

  Minkä värisiä housuja on?

 18. Vastaa

  Sara

  Molempien kuosit näyttävät paljon kivemmilta reiman sivuilla, lapsen päällä, kun kuvat klikkaa isommiksi. Kun kuosin näkee läheltä, se pääsee edukseen. Molemmat haalarit ovat kivoja, jos asusteihin valitsee jonkun yhden värin haalarin monista väreistä, esim. tytöillä oranssi ja pojalla vihreä.

 19. Vastaa

  Tiina

  Oi hauskaa! Olen aina pitänyt Reimaa tylsänä. Muuten kivat, mutta miksi aina vaaleanpunaista ja sinistä? No okei, oli siellä harmaatakin, mut harmaa haalari harmaassa säässä, ei kiitos. Oikein valloittavat kuosit!

 20. Vastaa

  Saara

  Kävin hypistelemässä näitä tehtaanmyymälässä, kaikkia ei vielä ollut, mutta esim. liikennehaalaria oli myös sinisen sävyisenä. Ja oli sitä takkinakin, jos ei koko haalaria halua.

  Ihmetystä herätti, että osa malleista oli uutta väli-välikausi- mallistoa, niin kuin myyjä asian ilmaisi, kun ihmettelin muutaman haalarin paksuutta. Eli osassa haalareista on enemmän vanua ja ne ovat normivälikausivaatteita lämpimämpiä. Mutta miksi joku haluaisi ostaa haalarin, jota voi käyttää hädin tuskin pari kuukautta? Kesän viileillä ja ehkä jo kevätkeleilläkin se on liian lämmin… ihme juttu.

  Lassien malleja oli myös jo myymälässä, mutta ne vasta hirveitä olivatkin… tyttöjen raitahaalarissa oli neonpunaisia ja neonkeltaisia raitoja. Hui!

 21. Vastaa

  Päivi*

  Ehkä yksityiskohdissa menis noin kirjava, mutta muuten mulla on 80-liian tuoreessa muistissa, eli ei kiitos :-p

 22. Vastaa

  puudeli

  90-luku on muotia! hyvä reima 🙂

 23. Vastaa

  LauraN.

  Kamala tuo tyttöjen haalari!!! Oksetus.

  Mutta tuo poikien haalari on ihana, se on pakko saada meidän pikkumiehelle! Tuleekohan tuo mihinkään nettikauppoihin?

 24. Vastaa

  Stine

  Voi herran jumala miten rumia. Siis toi tyttöjen haalari aivan järkyttävä. Toivottavasti kukaan ei ole niin fashion victim lastenvaatteissa että menisi tohon vipuun!!!

 25. Vastaa

  Selma

  Käykääpä kurkkaamassa Reiman sivuilta; tuo punasävyinen tyttöjen haalari ei ole edes pahimmasta ysäri-päästä.. Siellä on samasta haalarista myös violetti-harmaa-sävyinen… **puistatus**

  Mutta liikennekuvio näyttää tosi kivalta poikien takissa. Harmi kun sitä ei ole isompia kokoja, olisi varmasti meidän 5-vuotiaan mieleen!

 26. Vastaa

  matomatal@

  Heh, minäkin kuulun_hyvin_pieneen vähemmistöön, kun tykkään tuosta tyttöjen haalarista:) Ja Minymo minullekin siitä tulee mieleen. Täytyykin heti käydä reiman sivuilla katsastamassa paremmat kuvat! Jäin vähän miettimään, että jos kyseessä olisi ollut joku esim jonkun fiinin tanskalaisen vaatemerkin mallisto, niin olisiko vastaanotto ollut yhtä jyrkkä…Reiman haukkuminen kun tuntuu olevan vähän niin kuin pakko näissä piireissä;)

 27. Vastaa

  Stine

  Mun mielestä ne Minymon kirjavankukertavat on kyllä tasan yhtä oksettavia kuin nämä 🙂

 28. Vastaa

  Suwi

  POIKIEN on ihan kiva =)

 29. Vastaa

  Miikkis

  En tykkää kukertavista, oli sitten kenen valmistajan tahansa.

 30. Vastaa

  Lotta

  En tykkää yhtään… T. kahden pojan ja yhden tytön äiti

 31. Vastaa

  anni

  En oikeen tykänny..

 32. Vastaa

  Rita

  Minä odotan kovasti Lennen kevätmallistoa! Olisiko sitä tulossa Minityyliin näkyville?

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *