Lisää välikautta

29/03/2010

kaikkk.jpg

Meillä ei 2-vuotiaan MÄ!-henkilön vaatevalintoihin juuri saa puuttua, ja harvoin tarvitseekaan. Äiti ovelana kun on jättänyt tarjolle vain kauteen ja säähän sopivaa. Prinsessasaappaat ovat hui pois kadonneet aurinkoisena päivänä, eikä pikkuisia kimalluskenkiä loska-aikaan tapaa mistään.

Välikausivaatteet on valittu “kaikki käy kaikkeen” -periaatteella. Eipähän tarvitse itsekään etsiskellä niitä sopivanvärisiä. Helppoa, vai mitä? (Älkää kysykö mitään siitä, kuinka kauniisti vaatteet on koreihin ja hyllyihin aseteltu näiden itsenäisten valintaprosessien jälkeen…)

kaikkk

Takit vasemmalta: Peakin softshell, Reimatec Austra (eilisessä postauksessa) ja Elloksen ruututakki. Softshellin löysin talvella kirpparilta muutamalla eurolla. Edessä oli pari pientä tahraa, jotka onneksi katosivat pyykissä. Elloksen soma ruututakki hylkii vettä ja pitää tuulta, eikä hinta huimannut.

kaikk

Housut: vasemmalla mustat housut Ellokselta, keskellä Reimatecit ja oikealla perityt Po.pin tummansiniset. Superkiilto johtuu toivottavasti auringosta…

kaik

Ja ne asusteet: Kimperin pipoista pinkki oli käytössä jo viime kesänä, ruskea on minityylin joulukalenteriostos. Po.pin raitapipo on uusi, GooeyBrandin länkkäripipo isoveljen vanha, kurakintaat peritty, lapaset Prisman uudet Cirafit. Reimatec-hanskoista toiset on viimekaudelta ja harmaa pipo on oikeastaan viime talven malli, mutta sopii nyt keväällä viileämpiin päiviin.

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

2 Comments

  1. Vastaa

    Tiinu

    Kauniita ovat kaikki! Postatkaas poikien samanmoiset myös 😉

  2. Vastaa

    emilia

    oiskohan mahdollista saada juttua kuravaatteista..?? mitkä on teillä toiminu? ei viittis kovin monia ostaa ihan vaan kokeillakseen.. meillä on ainaki ulkoilut tällä hetkellä tosi minimissä, kun on niin huonot noi vermeet, että ei meinaa pysyä pojalla päällä.. poika siis 1v 5kk..

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *