Livly AW 2017

18/09/2017

Rakkauteni ruotsalaiseen Livly -merkkiin ei osoita hiipumisen merkkejä. Erityisesti Livlyn collegemekot ovat yksi meidän kolmevuotiaan garderobin kulmakivistä. Pehmoiset mekot yhdistettynä sukkiksiin on superhelppo, söpö ja käytännöllinen asu, joka sopii menoon kuin menoon. Toistuvista pesuista ja ahkerasta käytöstä huolimatta nämä pysyvät hyvinä, eli korkeahkon hinnan maksaa näistä mielellään. Resoreiden ansiosta voi ottaa ensin hiukan reilun koon, ja vaatteiden käyttöikä on tosi pitkä.

Ilokseni huomasin, että Bulevardilla sijaitseva Le Bunuell -liike on ottanut Livlyn valikoimiinsa, eikä enää tarvitse laittaa tilausta nettikauppaan, jossa diplomaattisesti kuvailtuna nihkeähkö asiakaspalvelu ja järkyt postarit. Myös Porvoossa ja netissä toimiva Lykke Kids myy Livlyä.

Kuten monilla merkeillä, myös Livlyllä on tilanne, että poikien mallisto ei ole valitettavasti ihan yhtä kiva kuin tyttöjen. Tai vauvojen mallisto on tosi suloinen, mutta itse en ainakaan avaruuspupuista oikein innostunut. Toisaalta myöskään ballerinapuput eivät vedä tyttöjen puolella vertoja Livlyn tunnistettavimmalle Sleeping Cutie -printille. Kasmirpipot ovat aivan ihania tänäkin vuonna, onneksi meillä mahtuu tytölle vielä viimevuotinen harmaa tupsupipo.

Legginsejä ja sukkiksia ajattelin seuraavaksi kokeilla. Onko teille tulossa jotain Livlyä syksyyn?

Kuvat valmistaja

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

1 Comment

  1. Vastaa

    maija78

    Kyllä, nämä kuuluu myös minun suosikkeihin. Ihastuin varsinkin superlaadukkaisiin ja pehmeisiin vauvanvaatteisiin, mutta nyt taaperolle on löytynyt kivoja vaatteita arkeen ja etenkin juhlaan! Sukkahousuja en ole vielä kokeilllut, ne muiden muassa ovat ehdottomasti ostoslistalla. Liikkeessä on aina ilo asioida mutta myös minulla uskomattoman huonoja kokemuksia verkkokaupan kautta tehdyissä tilauksissa, ja etenkin tidusteluissa.
    Onpas muuten ihastuttava punatukkainen tyttö kuvissa!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *