Lolaloo

09/01/2010

package-300x166.jpg

package

Itselläni on vielä tuoreessa muistissa yöt, kun säntäät itkevän vauvan kanssa alakertaan, jotta muu perhe saisi jatkaa uniaan yläkerrassa. Puoliunessa rojahdat sohvalle ja yrität tuudittaa vauvan vaunuissa takaisin uneen. Kun omat silmät painuvat kiinni ja tasainen tuuditus taukoaa, niin sillä samaisella sekuntilla öinen huutokonsertti alkaa taas…

Kuulostaako yhtään tutulta?

Joku on ehkä juuri niinä yön pimeinä tunteina, silmät ristissä vauvaa nukuttaessa kehitellyt Lolaloon. Lolaloo on sisäänrakennetulla akulla toimiva laite, joka kiinnitetään vaunujen aisaan. Tärinän avulla vaunut liikehtii tasaisesti, ikään kuin itse niitä tuudittaisit. Sopii käytettäväksi myös Brion keinutassuilla varustetussa pinnasängyssä. Lolaloo voitti viime vuonna Kind+Ugend-messuilla innovaatiopalkinnon.

Mitä sanovat minityylin lukijat, olisiko Lolaloosta tarpeelliseksi arjen helpottajaksi vai kuuluuko se enemmän “turhat keksinnöt” -osastoon?

Kuvat valmistajalta.

6 Comments

 1. Vastaa

  Maria

  Tollanen kun olisi ollut kuusi vuotta sitten, niin tuo olisi pelastanut alku kuukausien vauva-ajan. Vauva kun heräsi heti kun liike loppui…24/7 hytkyttelimme, kannoimme sylissä ja työntelimme rattaita eteisessä yms. Lopulta battereilla toimiva täristävä, hytkyttävä sitteri pelasti osan öistä ja äitikin sai nukkua tunnin pari pätkissä yön aikana 🙂 Tommonen tulee siis heti meille, jos vauvoja vielä joskus tulee 🙂

 2. Vastaa

  Annika

  Paljolti tietenkin lapsesta kiinni, meillä tuo olisi ollut täysi turhake, kun ei tuota poikaa tarvinnut koskaan hytkytellä uneen..meillä toimi öisin ihan vain tissi ja simahti heti uudelleen.

 3. Vastaa

  Dagmar79

  Pian 4 täyttävän esikoisen vauva-aikana olisin hihkuen ostanut moisen, hän kun oli mallia “heräilen paljon ja huudan lujaa”. Eilen 4 kk täyttänyt kuopus on elämänsä aikana itkenyt neljästi, Rota-rokotteiden jälkeen ja flunssassa. Hänelle, yönsä läpi nukkuvalle, täys turhake. Niin ne lapset on erilaisia, onneksi 😉

 4. Vastaa

  Meeri

  Ois ehkä kiva kokeilla tuommosta, mutta näyttää tekevän aika pientä hytkytystä, meillä kun vaunuja sai oikeen työntää eteen ja taakse, että meillä rauhotuttiin, joten tuskinpa ois meidän öitä pelastanut.

 5. Vastaa

  Kotiäitee

  Meillä on ollut levottomalla nukkujalla riippukehto. Sehän hytkähtää lapsen pienestäkin liikkeestä. Perhepetari, sivuvaunu ja riippukiikku yhdessä takasi mahdollisimman paljon unta vanhemmille, kun esikkomme heräili 1-2 h välein melkein 1,5 v ikään asti.

 6. Vastaa

  Emily

  Meil nyt poika 2,5kk ja vaatii jatkuvan hytkytyksen. Liikkeen pitää olla ajoittain melko suurta kuten turvaistuimes keinutus ilmassa, jumppapallonpäällä pomputtelu vauva sylis, vaunuistakin täytyy ottaa välillä koppa irti ja keinuttaa kesken lenkin jotta rauhoittuu. Unta saatu max 2h. Imetyskin onnistuu vain syvien jalkakyykkyjen tahdissa 🙂
  Lolaloon avulla sais varmaan nukkuun lenkin jälkeen vaunuissa, liike voi kuitenkin olla liian pientä.. en tiä, täytyis päästä testaan!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *