Lukijan terveiset Tanskanmaalta

28/06/2012

Rosaline doll bed white 196x110 - Lukijan terveiset Tanskanmaalta

Saimme ihanan sähköpostin lukijaltamme Kööpenhaminasta. Satu asuu siellä ja kirjoitti meille hyviä vinkkejä paikallisista lastenvaateliikkeistä ja -merkeistä. Tässä ne tiedoksi teille, jos vaikka matkaatte kesälomalla Tanskaan.

 

Smallstuff

 

Heippa!

Ollaan asuttu täällä puolitoista vuotta ja esim lastenvaateliikkeet ovat ehtineet tulla tutuiksi. Tämä Tanskahan on todellinen lastenvaate ja -tavara mekka. Olin alkuun yllättynytkin kuinka erilainen tarjonta täällä on ja kuinka lasten pukeutuminen eroaa aika paljon Suomeen verrattuna. Kolmevuotias lapsemme on paikallisessa päiväkodissa, joten sitäkin kautta on päässyt tutustumaan tanskalaiseen tyyliin. 


Silloin tällöin kyllä kaipaan mm Lindexiä, Kappahlia ja P.OP:ia joita ei täältä löydy. Silloin suuntaamme Ruotsin puolelle. Mielestäni lastenvaatteet ovat yleisesti ottaen kalliita täällä ja usein pitääkin yrittää pitää järki päässä kun löytää jotain ihanaa ja superkallista :-).

Täällä on hurjasti aivan ihania, pieniä lastenvaateputiikkeja. Laitan linkin meidän naapurikadun lastenliikkeeseen Din Babuska ,josta näkyy esim mitkä merkit ovat vahvasti täällä edustettuina.


Uusin merkki mitä hypistelin juuri menneellä viikolla on Bangbang copenhagen.  Yksi ehdottomasti käymisen arvoinen lastenliikke on Barnlil.  Se ei sijaitse ihan keskustassa, mutta yleensähän ne parhaat kaupat löytyvätkin ulkopuolelta. Sieltä löytyy mm bangbang cph:ta.

Hummel näkyy katukuvassa useasti, kenkinä sekä vaatteina, ovat tekemassä jonkinmoista uutta paluuta.

Lapset yleisesti ottaen puetaan paljon maanläheisiinpiin väreihin, kuin mitä Suomessa olen tottunut. Ja lasten kenkiin panostetaan erittäin paljon. Lähes jokaiselta löytyy jaloista arvokkaat kengät. Itse olen tehnyt hyviä kesäkenkä löytöjä RAP merkkisistä kengistä. Istuvat täydellisesti. (Minityylin kommentti: RAP-kenkiä myy Suomessa mm. Minimono ja Pikkujalat)

Yksi juttu vielä mikä pitää mainita on nuken sänky, joka löytyy useammasta kodista. Itse yritän vielä pinnistellä joululahja hankinnaksi:
Smallstuff  -sänky, joka on miniversio oikeasta lastensängystä, joka on täällä todella suosittu. Ja Smallstuffilta löytyy niin paljon kaikkea muutakin kivaa, olemme ostaneet mm petivaatteita lasten sänkyyn.

Seuraan kyllä blogianne mutta en muista nähneeni mitään yllämainituista sivuillanne, eli laitoin nyt jotain mitä mieleen ensinnä tuli.

T.Satu

 

Tekee heti mieli lähteä Köpikseen lomalla 🙂 Jos joku muukin ulkomailla asuva lukijamme haluaa lähettää paikallisia lastenvaate- ym vinkkejä, niin laittakaa mailia info@minityyli.net. Kiva jakaa tällaista hyödyllistä tietoa eteenpäin. Itse olen lähdössä varmaan kesällä Tukholmaan ja nyt jo etsiskelen kaikkia ihania liikkeitä sieltä.

 

PS. Minityylin Facebook-sivuilla etsitään testaajia lukijoidemme keskuudesta. 

 

By Ullis

pojan (2011) ja tytön (2009) äiti. Urheilullinen digimarkkinoinnin ammattilainen, joka kokkaa mielellään.

3 Comments

 1. Vastaa

  Heidi

  Ihana vinkkipostaus, todellakin heti alkaa tehdä mieli Köpikseen. Lisää tällaisia, kiitos!

 2. Vastaa

  Heidi

  Olisiko vinkkejä Barcelonaan:)??????? Olemme lähdössä sinne lomalle, ja ehdottomasti haluaisin vinkkejä sinne… Voisiko esim. FB-faneilta kysyä:)???

  1. Vastaa

   Ullis

   Heidi, hyvä idea. Laitoin kysymyksen FB:iin.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *