Lumille lomps

12/01/2018

vuokatti sininen - Lumille lomps

Joululoman sadesää alkoi kyllästyttää ja lähdimme aika nopealla aikataululla Vuokattiin etsimään lunta. Jos meillä onkin ollut lähinnä lumetonta, on Kainuu saanut lunta enemmän kuin tarpeekseen. Matkalla näkyi uskomattoman upeita tykkylumipuita ja valtavia kinoksia tien varrella. Ne, jotka lumen vuoksi ovat kärvistelleet ilman sähköä vuorokausia, tuskin kyllä nauttivat maisemista.

Ystävämme viettivät Vuokatissa uutta vuotta ja rentoilimme vuoden vaihtumisen rennosti mökkeilemällä. Välillä kävimme katselemassa raketteja, mutta muuten oli ihanaa vain olla.

Pojat viihtyivät lähes koko loman rinteessä, vain kuopus tahtoi enää kylpylään. Tänä vuonna myönsin myös virallisesti, että lakkasin laskemasta jengin viimeisenä siksi, että jonkun on kerättävä pudonneet tavarat ja nosteltava pystyyn kaatuneet urheilijat, vaan olin aina viimeinen siksi, että muut laskevat niin paljon kovempaa. En vielä osaa aivan täysin unohtaa hössötystä mäessä, kun monta vuotta autoin varusteiden kanssa, vein vessaan ja laskin lastenrinnettä. Nyt voi mennä maan hitaaseen tahtiin ja luottaa, että omat lapset nostavat pystyyn ja auttavat alas jos kaatuu. Murtsikkakin alkaa houkutella.

Hiihtolomia odotellessa.

 

vuokatinrinteet - Lumille lomps vuokatti 18 - Lumille lomps vuokatti reima - Lumille lomps vuokatti2018 - Lumille lomps

Kerrankin osuimme kotimatkalle niin että Kajaanin R-Collection tehtaanmyymälä oli auki. Ehdottomasti kannattaa poiketa! Teini löysi takin ja Oulu-collegen -40%, lisäksi ostin pari t-paitaa pikkurahalla ja takin itselleni. R-collectionin vaatteet ovat superlaadukkaita ja kestävät kokemukseni perusteella tyyliin 25 vuotta. Itseasiassa turha ostaa teinille parin vuoden päästä abi-paitaa, mun vanha on edelleen aivan kuin uusi! 😉

Tehtaanmyymälän osoite on Kasarminkatu 8, Kajaani. Vaikka kartalla reitti sitä kautta etelään Vuokatista näyttää ylimääräiseltä mutkalta, se on oikeasti nopeampi.

r collection kajaani - Lumille lomps

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *