Magic Nuudles -askartelupalikat

05/08/2014

Magic Nuudles -askartelupalikat ovat hauskoja maissitärkkelyksestä ja elintarvikeväristä valmistettuja pieniä pehmeitä palikoita joista voi rakennella vaikka mitä kivaa. Paketin mukana tulee ohjekirja, jossa opastetaan vaihe vaiheelta rakentamaan hienoja hahmoja ym. Magic Nuudles:t ovat turvallisia ja biohajoavia, muttei kuitenkaan syötäviä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Meidän perheessä otettiin Fiksumuksusta tullut Magic Nuudles paketti ilolla vastaan. Maissipalikat ovat juuri sellaista pientä kivaa tekemistä, mistä ainakin meidän lapset tykkää. Aluksi lapset kostuttivat palikoita vedessä ja rakentelivat niistä juttuja. Olin jo heittämässä  pakettia pois kun huomasin että pohjapahvin alle oli jäänyt pieni sieni ja veitsi. Nämä siis kuuluvat settiin ja rakentelu oli huomattavasti helpompaa kun palikat kostutti sienen päällä. Sillä kun ne kostuttaa vedessä, tulee maisseista vähän liian märkiä ja tuotoksista tulee epämääräisiä. Note to myself, tutustu pakkauksen käyttöohjeisiin ennen käyttöä. Mukana tulevalla veitsellä voi myös leikata maissipalikoita ja tehdä erilaisia muotoja.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Maissi Collage

Maissipallerot OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Paketin kyljessä on kuva Magic Nuudleseilla koristellusta pyöräilykypärästä. Kuvan nähtyään lapset keksivät koristella vanhat pyöräilykypärät. Nämä lähtee kostuttamalla ja rapsuttamalla irti. Mitään katastrofia ei pääse käymään, vaikka lapset innostuvat näitä liimailemaan erikoisiin paikkoihin.

Näillä askarteleminen on hauskaa ja meillä vanhemmatkin innostuivat rakentelemaan. Paketin hinta (sis. 400 kpl)  on alk. 13,90€, joten edullinen hankinta vaikka päiväkodin vanhempainyhdistykselle. Suositus ikäraja 3v.

By Ullis

pojan (2011) ja tytön (2009) äiti. Urheilullinen digimarkkinoinnin ammattilainen, joka kokkaa mielellään.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *