Marimekon Karkulaiset

06/05/2009

karkulaiset.jpg

karkulaiset

Toukokuussa Marimekon myymälöistä löytää ihastuttavia Karkulaiset-tuotteita. Suunnittelija Maija Louekarin ideoimassa kuosissa seikkailevat kolme eläintarhasta karannutta ystävystä, jotka ovat matkalla ennen takaisin lountoon etsiytymistään käyneet kaupungilla ostoksilla -tämän paljastavat norsun jalassa olevat komeat saappaat.

Karkulaiset löydät useista Marimekon tuotteista, kuten pussilakanoista, laukuista ja Mika Piiraisen suunnittelemasta lastenvaatemallistosta.

karkuteilla_salkku_p_bigkarkuteilla_bedlinen_bigmarimekko1marimekko2

Kuvat: www.marimekko.fi

4 Comments

 1. Vastaa

  Heidi

  Olen totaalisen kyllästynyt kaikkeen retroiluun, mutta nyt on pakko myöntää, että ihan mielettömän ihanat pussilakanat! Sellaiset meille kiitos! Niin, ja on tuo oranssi laukkukin aika suloinen…

 2. Vastaa

  puudeli

  Onkohan tämän oikea nimi “karkuteillä”.
  Muistelisin vaan näin 🙂

  ihana kuosi, meidän 8kk pojalla tuollainen turkoosi pipo!

 3. Vastaa

  Heini

  Kiitos puudeli kommentista ja tarkennuksesta.
  Tarkistin asian ja kuosi, jossa eläimet ovat “päällekäin”, kuten laukussa ja pussilakanassa on nimeltään Karkuteillä. Kuosi, jossa eläimet ovat erkaantuneet toisistaan, kuten kuvien vaatteissa on taas nimeltään Karkulaiset.

 4. Vastaa

  rumbo

  Noi on kyllä niin ihania. Olen saanut vasta salkun hommattua, pitäs vielä ainakin pussilakanat hommata jätkälle. Kyllä Maija vaan osaa.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *