Me&I – uusi mallisto

11/08/2010

15 Comments

 1. Vastaa

  Johanna

  Kyllä tästä me&i:n uudestakin mallistosta jotain kivaa näyttäisi löytyvän ja jotain ehkä ostankin. Tuossa tyttöjen mörkötunikassa on tosi jännä väriyhdistelmä – en tiedä tykkäänkö siitä paljon vain en lainkaan.

 2. Vastaa

  Santtu

  Blaah!
  Odotan uutta Duns Sweden mallistoa jos se vaikka yllättäisi positiivisemmin 😀

 3. Vastaa

  onni75

  no olipa kivojakin! jos mulla ois vauva niin sekä sienihaalari että sydänhaalari olisi ihanat 😀 mutta siniset möröt on musta raikas ainakin, pitää odottaa et saa nuo sivut auki ja saa rauhassa katsella! se vihreä kukkatunika ainakin on ihana!! =) ja tuo äidin sudenkorentomekko, uih, ihana!!!

 4. Vastaa

  Stine

  Ei säväyttänyt, ollenkaan. Tyttöjen mekot näyttää ihan yöpaidoilta.

 5. Vastaa

  Annamari

  Oiku kivoja! Aika noin yksipuolinen värimaailma, että jos ei iske, niin ei sitten varmaan iske kyllä yhtään. Tykkään kyllä itte!

 6. Vastaa

  Katri

  Voisin ostaa pojalle tuon sinisen haalarin, jossa on ruskea sydän. Jotenkin söpö. Kuviollisiin, värikkäisiin kuoseihin oon jo vähän kyllästynyt.

 7. Vastaa

  Anna

  Harmittaa, kun mä aina kyttään niitä kapeita velourhousuja lapsille. Ja keväisin froteisia. Nyt ne on olleet jo varmaan kolmena kautena tuota samaa ruskeaa ja limeä. Se on ihrveän hyvä malli, mutta meidän lasten vaatekaappi kaipaisi jo muunkin värisiä housuja. Muut vaatteet ei lämmitä mieltä ja laatukin on ollut usein pettymys.

 8. Vastaa

  miroin

  Heh vaikee varmaan arvata, että meillä Laban saa sienivaatteita 😉

 9. Vastaa

  Joanna

  Haukotus…boring! Onko tää nyt vielä se juhlavuosi, että ns. kierrättävät vanhoja suosikkeja?

  Jotenkin myös mennyt maku, kun laatu on ollut hintaan nähden ihan ala-arvoista. Muuuuuuttaa, varmaan jotain löytää tiensä vaatekaappiin.

 10. Vastaa

  Johanna L.

  Ihania! Mä tykkään noista väreistä ja kuoseista. Vauvojen jutut on tosi suloisia. Äidin vaatteista tuo harmaa tunika näyttää upealta. Sekin on varmaan plyysiä, mikä on kyllä mun suosikkimateriaali. Lapsille hankin varmaan dinosauruksia ja mörköjä. Kivat pipot! Eikä tuo avaruuskuosikaan näytä hassummalta. Tykkään!

 11. Vastaa

  Satu

  Kyllä meidän pikkuneidille muutama vaatekappale irtoo ens viikolla olevilta kutsuilta. Oon samaa mieltä kyllä joidenkin muiden kommentoijien kanssa, että värimaailmat toistaa aika paljon itteensä, mutta toisaalta – meillä tykätään noista väreistä, joten en voisi sanoa olleeni pettynyt 🙂 Innostunut fiilis jäi näistä kuvista!

 12. Vastaa

  Päivi*

  Tykkään avaruuspaidasta (kiva että on mustaa!) ja äidin pyörätunikasta (kiva että on mustaa! :-p ). Kärpässienethän on tuttuja kahden vuoden takaa, silloin ostiin tytölle turkoosipohjaisen tunikan.

 13. Vastaa

  matomatal@

  Komppaan Joannaa eli olen kyllä ollut pettynyt joidenkin vaatteiden laatuun. Siis onhan se nyt ihan käsittämätöntä, että maksaa t-paidasta, pitkähihaisesta ja bodysta reippaasti yli kaksikymppiä ja parissa pesussa värit ovat PAHASTI haalistuneet:( Toisaalta monet velourvaatteet, tunikat ainakin, ovat olleen todella kestäviä -ja nättejä:) Housujen kuminauhaongelma on kuulemma korjattu, nähtäväksi jää vieläkö ne kiertää. Samoin annoin palautetta takapuolen “pussittamisesta” -siis eihän neljävuotiaan housuissa enää mitään vaippavaraa tarvita ja silti meidän ihan pyöreäpeppuisella tytöllä velourhousujen takaosa roikkuu puolessavälissä takareittä:/

  Uudesta mallistosta en oikein osaa sanoa juuta enkä jaata, pitää nähdä livenä ennen kuin lopullinen tuomio tulee:)

 14. Vastaa

  Cherry

  Oikein kivoja äidille ja pojilleni! En ymmärrä tota haalistumista pesussa juttua. Mulla 3 poikaa ja yleensä kiertävät vaatteet kaikilla ja eikä kyllä ole kulahtaneita!

 15. Vastaa

  matomatal@

  Jaa, kai mulla sitten on vaan ollut tosi huono tuuri (samoin kuin muutamalla ystävälläni) kun olen sattunut saamaan juuri ne haalistuvat paidat…Yhdestä medaljonkikuvioisesta mekkoerästä mainittiin erikseen, että värit kuluvat pesussa luvattoman paljon ja niistä annettiinkin alennusta, mutta muut ovat kyllä olleet ihan “priimaa”.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *