Mellin mekko

28/01/2016

Minityyli postasi joku aika sitten uudistuneesta kotimaisesta Melli -merkistä. Sain valita Minnille uutuuksia testiin. Olen muutamia vaatteita saanut kokeillakin merkiltä jo aiemmin, ja erityisesti viime kesänä käyttämämme koiramekko oli aivan ihana. En ole kuitenkaan kovin kirjavien ja värikkäiden kuosien suuri fani, joten jotkut Mellin vaatteet ovat olleet ei-ominta tyyliäni. Uusi ilme on kuitenkin selkeästi raikkaampi ja minimalistisempi.

Laatu on ollut se, johon olen rakastunut aina. Materiaalit ovat pehmeitä, mukavia ja kestäviä. Ja nämä uutuudet ovat aivan ihania, niin laadultaan kuin ulkonäöltäänkin.

Lasten PR:n Riikalla on ollut hiukan sormensa pelissä kuvien mekon suunnittelussa. Mekon leikkaus on sellainen, että lapsen pyörähtäessä helma hulmahtaa kivasti. (Tätä on tulossa myös aikuisille, jee!)

Yhdistin mustaan mekkoon Karkulaiset karkkimaassa -kuosin legginsit. Leggareissa on hyvä malli, ei liian pinkeä, ja vyötärö pysyy paikoillaan. Näitä samoja meillä on myös mustina , ja ne ovat pysyneet ahkerista pesuista huolimatta hyvinä.

 

Nyt kun meillä ei ole enää vauvaa, vaan (kokkaileva) taapero, on vaatteiden väritys muuttunut puuteripinkistä vähän “rajumpiin” sävyihin. Musta on mielestäni kiva, en kuitenkaan osaisi pukea aivan kokomustaan.

Pääpanta ja mokkasiinit ovat For Minis and Mommies -verkkokaupasta.

Postauksen vaatteet saatu Melli Eco Designilta ja asusteet For Minis and Mommiesilta.

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *