Messubongauksia

17/10/2009

products_products.jpg

Minityyliläiset kiertelevät messuilla tutkimassa tarjontaa ja bongailemassa mielenkiinotoisia uutuuksia. Juttu päivittyy sunnuntai-iltaan saakka, käy kurkkimassa!

products_products

It’s a Clock on uusi innovatiivinen lasten kello, joka kertoo paitsi ajan, myös mitä seuraavaksi tapahtuu. Voit asettaa esimerkiksi ruoka-aikaa tai isin töistäpaluuta kuvaavan kortin oikeaan ajankohtaan ja lapsi näkee helposti kelloa kiertävää hahmoa seuraamalla, joko hetki on lähellä. Opettaa myös tuntemaan kellonaikoja. Kaunis ja hauska! Tulossa joulumarkkinoille.

IMG_2638IMG_2639

Ipanajamien osastolla on huikea määrä tyylikkäitä ja hurmaavia vaatteita ja asusteita. Imps&Elfsin paita kertoo sen minkä kaikki taaperot tietävät ja Le Bigin suloisissa sukissa viihtyvät niin pienet kuin vähän isomatkin jalat. Mustien ja harmaiden kaunokaisten koristerusetit voi irrottaa ja laittaa välillä vaikka takin kaulukseen.

IMG_2770

KuiDesignin merinovillaiset Topi ja Tyyne -tossut on käsin tehty Turussa. Lämpimiä ja tyylikkäitä tossuja saa neljässä koossa 17-23.

IMG_2648

Vähän isompiin vipeltäjävarpaisiin ja myös pikkuruisiin pullajalkoihin löytyy massoittain makeita tossuja Tohvelisankarin -osastolta. Messutarjous!

IMG_2662The little experience -sarjaan kuuluu hauskoja puuhapaketteja lapsille. Ideana on se, että paketista löydät kaiken tarvittavan materiaalin pikku käsityöhön tai askarteluun. Mieleen jäi erityisesti paketti joka sisälsi kaiken tarvittavan superpallon tekemiseen.

Aivan loistava idea sadepäivien puuhaaksi, kaverisynttäreille lahjaksi tai vaikkapa junamatkalle.

The little experience-sarjaa myy Ipanalle.

Marakattimarssin osastolla on kaikenlaista pientä ja suloista. Näppärät heijastimet saa napakasti kuminauhoin kiinni hihaan, eikä pehmeä materiaali haittaa menoa. Retrokankaista ommeltuja vaatteita ja asusteita sekä hurmaavia pilkkuja ja pehmeitä veloureita- nami!

IMG_2653IMG_2650

Tepsujen osastolla käy kova kuhina, sillä messutarjous houkuttaa hankkimaan huippulämpimät talvikengät odottelemaan lumikelejä. Myös suloiset nallehatut ihastuttivat messukansaa kovasti.

IMG_2677IMG_2672

Snug-a-rug tossut valmistetaan Australiassa. Näissä tossuissa ei palele. Snug-a-rug -lämpötyyny lämpiää helposti ja nopeasti mikrossa ja lämmittää vaunuissa nukkujaa, tai vaikka pulkkamatkaajaa. Väliajat tyyny voi viettää pakastimessa kuhmutilanteiden varalla. Värikkäät tyynyt lanseerattiin virallisesti messuilla.

Firma alkaa myös piakkoin myydä aikuisten UGG-saappaita.

IMG_2671IMG_2771

Kimperin pikkukassit sopivat syksyn söpöimmille kerholaisille. Ihanat kuosit löytyvät myös muista tuotteista.

IMG_2776Mielenkiintoisen pelilöydön teimme Rosentwist Oy:n osastolta. Matemaattinen seurapeli sopii monen ikäiselle ja haastetta riittää myös aikuiseen makuun. Tämä voisi eksyä vaikkapa joulupakettiin. Random Equal-peli saatavilla myös nettikaupasta.

9 Comments

 1. Vastaa

  Anni

  Kivoja juttu siellä näkyy olleen, erityisesti nuo sukat sykähdytti. Olikos vastaavat messut jossain vaiheessa myös stadissa?

 2. Vastaa

  Joanna

  Hahaaa..Vaikka tuli messuilla käytyä (no tietty lasten kanssa), niin onneks on nää teidän postaukset. Toi kellohan on ihan mahtis idis – ja täysin oon tuollaisen itse sivuuttanut messuilta 🙂

 3. Vastaa

  Violette

  Kiitos messuvinkeistä! Tämä kooste oli kiva, heti löysin pari meille ihan must-have. The little experience -sarjan tuotteisiin olisin halunnut tutustua paremmin, mutta Ipanallen nettisivuilla ei vielä ollut mitään. Minkä ikäisille ne mahtavat olla tarkoitettuja? Superpallo menee kyllä kaikille, ja se kiinnostuksen herättikin.

  Toinen ihan varmasti meille tuleva on tuo matemaattinen seurapeli. Ensin ajattelin lapsille, mutta jospa annankin miehelle joululahjaksi, sillä hän on varmasti supertyytyväinen, kun saa pelata lasten kanssa jotain nimenomaan matemaattisia taitoja kehittävää. Yrityksen nettisivuilta ei löytynyt siitäkään mitään, mutta eiköhän ne jälleenmyyjät löydy jouluun mennessä. Uggit voisi olla sitten mun omassa joulupaketissa..;)

 4. Vastaa

  Violette

  Unohtui sanoa, että Le Bigin sukat on mageet! Sopivan mittaisen hameen kanssa syksyn juhlissa, wau!

 5. Vastaa

  Heini

  Violette,
  The little experience sarjan paketit oli vähän eritasoisia. Toiset haastavampia ja toiset sitten jo pienemmille lapsille sopivia. Käsittääkseni olivat juuri tulleet Ipanalleen ja uskon, että tulee myös nettikauppaan.
  Samoin matemaatinen peli on ihan uusi juttu. On muuten koukuttava, tällaiselle “ei matemaattiselle” ihmisellekin. Miehen kanssa jo kokeiltiin ja koukkuun jäätiin. Samoin pojat tykkäs harjoitella korteilla laskuja 🙂
  Voidaan infoa täälläkin, kun saadaan lisätietoa myyntipaikoista jne.

 6. Vastaa

  Violette

  Moi, Heini! Infotkaa vaan täälläkin, kun saatte tietää lisää. Muutin jo mieleni ja ajattelin hankkia sen pelin lasten isälle jo isänpäiväksi, sopii teemaan ja meidän perheen isälle paremmin kuin nenä päähän. Ipanallen askartelupaketeista voisi olla helpotusta myös kaverisynttäreiden lahjojen keksintään. Tosin meillä lapset haluaisivat ne kuitenkin itselleen, joten pitää tutustua.

 7. Vastaa

  Heini

  Violette,
  sain sellaista infoa, että matematiikkapeliä myydään tällä hetkellä Prismoissa ja peli on tulossa myös Kuutigon nettikauppaan ihan näinä päivinä. Tilaus onnistuu myös s-postitse myynti@kuutigo.fi

 8. Vastaa

  Finette

  Ihania kuvia ja nuo sukat – miksei ei ooo tyttöjä!!!!???? ;)))

  1. Vastaa

   Laura

   Finette: mun oli pakko ostaa noi mustat sukat lahjaksi kaverin tytölle, kun on niin upeat.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *