Milibe Copenhagen

08/12/2009

milibe-164w.gif

milibe-164w

milibe2milibe3IMG_5569Talvi tuli, tai ainakin tämä entisen talven aikaan esiintyvä uusi synkkä ja pimeä vuodenaika. Tuuli piiskaa ja vesi sataa sisään kauluksesta. Atooppinen lapsi kiljuu yöt ja raapii raivostunutta ihoaan. Apteekin täti kaappaa hyllystä suurimman ämpärin paksua rasvaa heti kun pandakarhunnäköisenä laahustan tiskin tuntumaan.

Pikkuisen herkälle iholle ei uskalla laittaa suoraan mitään edes mahdollisesti vähänkään ärsyttävää, vaan lapsi puetaan ensin mahdollisimman vähäkemikaalisiin luonnonkuituihin ja sitten napitetaan reippaat paidat ja mekot päällimmäisiksi.

Milibe Copenhagenin alusvaatteet ovat Öko-Tex standardoitua puuvillaa. Öko-Tex 1000 -standardin saamiseksi vaaditaan tiukkoja toimenpiteitä ympäristövaikutusten minimoimiseksi ja rajoitetaan kemikaalien ja energian käyttöä valmistusprosessissa. Siihen lisättynä huolellinen lapsilähtöinen suunnittelu ja lopputulos on herkkä, kaunis, pehmeä ja todella laadukas.

Milibet on meillä pesty miljoonasti ja osin rummutettu kuivaksi. Ne vain paranevat. Koskaan ne eivät ehdi isoveljilläkään kaappiin saakka. Käyttövaatelöytö jota kannattaa kokeilla, jos ei vaikka ketjujen kalsarivalikoima ihan miellytä.

Suomessa näitä myy IpanaJamit. Mallistoon kuuluu paljon muutakin kuin alusvaatteita (pitkähihaisia käytetään meillä ihan paitoina muutenkin). Koko mallisto kotisivuilla.

milibe9milibe8milibe6milibe5milibe4milibe7
Pikkukuvat: Ipanajamit
By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *