Mini a ture talvi 2009-2010

01/08/2009

topbillede-miniature-092.jpg

Tässä Mini a turen talvimallistoa. Mustaa, harmaata ja trendikästä violettia sekä tummana että vaaleana. Lisäksi raikas turkoosi. Vauvoille viime vuodesta tuttu kietaisumallinen haalari tällä kertaa ruskean ja vaalean lilan värisenä. Tämä ihanuus meillä onkin ruskeana odottamassa vauvelia, viime talven alennusmyyntien löytönä. Meillä ei Mini a turen ulkovaatteista kokemuksia olekaan, joten mielellään otetaan vastaan pohdintaa käyttökokemuksista.

topbillede-miniature-092img_4625img_4629img_4130img_4624img_4126img_4107

Kuvat: House of kids

13 Comments

 1. Vastaa

  Marika

  Meillä oli viime talvella, silloin 2,5v tytöllä, käytössä Mini a Turen haalari, ja se oli todellinen lemppari. Kevyt, notkea ja kestävä. Lisäksi tosi kivoja pieniä yksityiskohtia.

  Tuo vauvahaalari on niin supernätti ( ja yllättäen meilläkin :).

 2. Vastaa

  Laura

  Voi kun kauniita, mistä näitä saa Suomesta?

 3. Vastaa

  Marika

  Myyköhän tänä syksynä kukaan? Viime talvena löytyi ainakin Keltaisesta Ketusta, mutta siellä nyt vain viime talven jämiä (ei siis kesämallistoakaan).

 4. Vastaa

  Sari

  Ainakaan miniature.dk -sivuilta ei löydy yhtään suomalaista jälleenmyyjää. Niiiin harmi!

 5. Vastaa

  annilinnea

  Aivan ihania! Meillä on harmillisesti talvihaalarit jo hankittuna, kaksin kappalein. Mutta seuraavaa talvea varten laitan harkintaan 😀

 6. Vastaa

  Nina

  Mä olen tykännyt tosi paljon. MaT:n ulkovaatteissa on vaan aika lyhyet hihat ja lahkeet eli pitkäraajaiselle lapselle ei niitä voi hankkia. Sääli, koska ulkonäkö miellyttää ja laatu on kohdallaan.

 7. Vastaa

  Katri

  Meillä oli pari talvea sitten talvihaalari, joka oli muuten hyvä (kevyt ja notkea), mutta haarasauma aukesi kesken talven.
  Kuvista ei näe joko ovat siirtyneet saumattomaan haaraan..

 8. Vastaa

  pipsa

  Minä olen aivan haksahtanut Mini a tureen, löytyy mekkoa,paitaa,housua,yöpukua,kenkää,haalaria,kumpparia,vk-pukua,sukkaa,bodya…..
  nyt taas joka päivä selaan sivut läpi milloin haluamani syksyn vaatteet tulisi myyntiin. mm. lila huivi ja vauvan livni-niminen paita yms.
  Tuo nauhallinen vauvan haalari lilana tuli jo tilattua. Tanskasta tulee noin 1 mini a ture paketti/viikko
  eniten on tullut tilattua 5v tytölle niin samat tulee sitten käyttöön 2 nuoremmalle tytöllemme hänen jälkeen jolloin saan nauttia näistä kauemmin
  olen rakastunut:)

 9. Vastaa

  Mai

  Ihania värejä! Itsellä ei kokemusta, mutta ajattelin tehdä tilauksen Tanskaan. Minkälainen kokomitoitus Mini A Turen vaatteissa on?
  Minulla 2,5v tyttö (91cm pitkä). Kannattanee varmaankin ottaa 98cm/ 3v koko?

  Entä nuo talvihaalarit…Huomasin, että house.of.kidsin sivuilla kahta vähän samantapaista. Toisesta on esimerkkikuvia yläpuolella, hinta 999,95dkk. Ja toinen malli, missä ei ollut raidallisia resoreita. Hintakin oli jokusen satasen korkeampi. Mitä mallia te täällä olette hankkineet lapsillenne?

  Syys/talvikengistä olen ajatellut hankkia Bisgaardin malleja. Todella kauniita ja soveltuu hyvin meidän kapealestiselle tytölle.

  Kiitos jo etukäteen neuvoista!

 10. Vastaa

  Marika

  Mai, koko 98 lienee oikea, ei ollut ainakaan viime talvena mitään jättimitoitusta. Muistaakseni haalareita oli pienempien ja isompien malli, ja jälkimmäinen kalliimpi. Isompien malli taisi olla jotain kestävämpää kangastakin? Meillä oli viime talvena 2,5-vuotiaalla se edullisempi malli, ja hyvin toimi!

 11. Vastaa

  Mai

  Kiitos Marika neuvoista! Meillä oli viime talvena Minymon haalari sellaista kovapintaista kiiltävää kangasta ( vähän enstex-tyyppistä). Tykkäsin, kun ei ikinä imenyt kosteutta, vaikka olisi ollut tosi märätkin ilmat. Miten tuo teillä viime talvena ollut haalari? Ajattelin laittaa tilauksen illalla. Pyörittelen vielä värivaihtoehtoja… 🙂

 12. Vastaa

  Marika

  Mai, hyvin piti kosteuden ulkopuolella, vaikka muistaakseni Mini a Turessa on verrattaen aika alhaiset vedenpitävyysarvot, olikohan 3000. Sen jälkeen olen vähän skeptisesti luottanut noihin lukuihin, kuin en itse eroa huomannut kolmessa eri merkkisessä haalarissa, kaikissa eri arvot. Meidän Mini a Turessa oli muuten sellainen mattamainen kangas, joten erilainen verrattuna esim. Minymoon.

 13. Vastaa

  pipsa

  moi
  Melko mattamainen tosiaan on, ja vauva kietaisumallisessa topassa mielä mattaisempi suorastaan ylellisen tuntuinen pinta.
  meidän 5,5v:lle tilasin 7y koon, on 117cm pitkä ja mini a turen 6y välikausipuvussa ei ole yhtään kasvunvaraa. tuossa 7y topassa on hiukan pitkät hihat mutta muuten sopiva. oli vaikea löytää tuota halvempaa haalarina niin isolle,Styledeluxista tilasin.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *