MINITYYLI TESTAA – BIG BOBBY CAR -potkuauto

04/05/2011

IMG_6899.jpg

IMG_6899

Minityyli testaa tällä kertaa BIG BOBBY CAR -potkuautoa. Kysessä on saksalainen leluklassikko, joka lukeutuu maailman myydyimpiin potkuautoihin. Mutta miten kulkee Saksan ylpeys kylmässä, mutta vähälumisessa Pohjolan keväässä?

No, kulkeehan se! Etenkin ulkona kaikki sujuu oikein mallikkaasti, vaikka auto on varustettu myös sisäkäyttöön suunnitelluilla Whisper Wheels -renkailla. Kulku on vakaata ja tasapainoista, koska mittasuhteet ovat kohdallaan. Toisaalta tukevuus tuo hieman massaa verrattuna hempuloihin kilpailijoihin.

Lisävarusteluettelo on kattava alkaen ajovaloista ja starttimoottoreista päättyen työntöaisoihin ja kahdeksaan erilaiseen peräkärryyn. Takuu on kolme vuotta, mitä voi pitää näin vauhdikkaaseen käyttöön tarkoitetulle lelulle pitkänä.

BIG BOBBY CAR toimii erinomaisesti myös vetonarun kanssa. Tällöin pikkukuski saa jalkansa ergonomisesti muotoiltuihin uriin ratin vierelle ja potkuenergiaa säästyy vanhempien huolehtiessa vauhdista!  Ja mainittakoon vielä, että nykyisen autoilutrendin mukaisesti tämä kulkupeli käy muutoinkin pelkällä bioenergialla! 🙂

BIG BOBBY CAR osoittautui meidän kuopuksen käytössä kestäväksi ja  turvalliseksi ensiaskeleeksi kohti autoilun vauhdikasta maailmaa ja se siirtyy varmasti aikanaan paljon käytettynä, mutta hyvässä kunnossa serkkujen autotalliin.

IMG_6925IMG_6896

P.S. Niinhän se taitaa olla, että “suomalainen mies on automies.”

5 Comments

 1. Vastaa

  Katariina

  Meillä on ollut tuo samainen menopeli (toki punaisena) nyt 5-v:n esikoisen ajoista ja sillä on kyllä menty eikä meinattu. Menijöinä ovat olleet omat lapset ja vieraat, varsinainen iki-hitti ja kestävää tekoa. Sisäkäytössä on ollut, mutta varmaan pääsee ulkoilemaankin tuon kuopuksen kansa… 🙂

 2. Vastaa

  Vehka

  Meillä myös on ollut ihan samanlainen auto, päiväkotimatkoja tehtiin sillä paljonkin ja yllättävän hyvin kulki ja kesti.

 3. Vastaa

  Kristiina

  Tuollainen täytyykin ehdottomasti saada! Kyllästyttää nuo iänikuiset Plastot. Bongasinkin yksi päivä punaisia Bobby Careja Etolassa ja tämän jutun innoittamana täytyy se käydä sieltä hakemassa! Hintakin oli vain 39,- (taitaa normaalisti olla viidenkympin hujakoilla).

 4. Vastaa

  Riitta

  Peesaan, bobbycar on mahtava menopeli! meille tuli sellainen n. 10 vuotta sitten matkatuliaisena Saksasta (missä se tuntuu olevan yhtä yleinen kuin plasto meillä) ja nyt ajelee jo kolmas lapsukaisemme sillä. Meillä sillä ajelee vielä kouluikäiset lapsetkin, kun sillä saa niin hyvät vauhdit :).

 5. Vastaa

  Hannele

  Löysin tällaisen sinisen potkuauton K-raudasta ja siitä tuli Heikin (3v.) lempilelu. Ei rämise edes asfaltilla ajettaessa, kun tässä on tuollaiset pehmeät renkaat, ja äitin korvat kiittää 🙂

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *