MINITYYLI TESTAA: Brio Go Next- vaunut vastasyntyneellä

16/10/2014

InstagramCapture_4794ed10-e2e0-4a4d-8bbd-f9110ae19018.jpg

Nyt kun vauva on yli kuukauden ikäinen, kerron kokemuksiani testiin saamistani Brio Go Next– vaunuista. Olen kova vaunulenkkeilijä, ja kävelylenkit sekä reipastuvat että pidentyvät päivä päivältä. Ja lenkkikavereina nämä ovatkin parhaimmillaan. Kääntyvät etupyörät, hyvä jousitus ja silti hyvä tukevuus ja pito ovat kaikki ominaisuuksia, joihin olen ihastunut.
Vaunukoppa on tilava ja suojaisa, uskon reilun kokoisen yli puolivuotiaankin mahtuvan nukkumaan kopassa hyvin. Tuo taitettava lippa on hyvä häikäisysuoja. Työntöaisassa riittää säätömahdollisuuksia, kuten kuvista näkyy, myös kuusivuotias isoveli pystyy vaivatta työntämään kärryjä. Ja tuota valtavaa tavarakoria en pysty hehkuttamaan liikaa, koriin mahtuu ruokakassit sullomatta. Otan Briot yleensä myös mukaan päiväkotiin keskimmäistä hakiessani, ja heitän ulkovaatteet tavarakoriin.

Havaitsin vaunukopan ja kuomun kankaat muuten yksi päivä täysin vedenkestäviksi, kun jouduin kesken lenkin rankkasateeseen. Eli välttämättä ei tarvitse siis käyttää ollenkaan sadesuojaa, tosin sellainen suojaa oikein kovassa myräkässä vauvaa tuulelta.

InstagramCapture_4794ed10-e2e0-4a4d-8bbd-f9110ae19018WP_20141016_026

 

WP_20141016_022WP_20141016_015

Siinäpä niitä positiivisia puolia. Negatiivisia, tai ei oikeastaan varsinaisesti edes niitä, on muutama. Nämä siis vain itselleni merkitseviä asioita. Joku taatusti arvostaa tätä, mutta mielestäni vaunukoppa on hirmu korkealla. Mutta minä olenkin alle 160 cm pitkä. Toinen juttu, joka ärsyttää, tosin ainoastaan kaupassa ja bussissa kulkiessa, on näiden vaunujen tilaavievyys pituussuunnassa. Varsinkin jos lasken työntöaisan itselleni sopivaan asentoon, muuttuvat vaunut todella pitkiksi. Tämä ei ole ongelma kävelylenkeillä.

Ulkonäkö: muotoilu miellyttää silmää kyllä, uskon näiden kunnon vaunujen tulevan pian todella trendikkäiksi pitkään vallalla olleen minikärrytyylin jälkeen. Tukholmassa on alkanut näkyä kaupunkikuvassa Buggisten seassa jo aika paljon Briojakin.

Kaikenkaikkiaan olen ollut todella tyytyväinen vaunuihin nimenomaan vastasyntyneen kanssa. Brio Go Nextit ovat tukevat, mutta rullaavat hienosti epätasaisellakin alustalla.

Tässä postauksessa vertailin Brio Go Nextejä Bugaboo Cameleoneihin ja täältä voit lukea ensiajatuksiani vaunuista.

Onko kysymyksiä Brio Go Nexteistä?

By Laura

kahden pojan (s. 2002 ja 2008) ja tytön (2014) äiti. Kauneuden ammattilainen, joka nauttii kauniista asioista ympärillään.

4 Comments

 1. Vastaa

  Maija78

  Kivan näköiset kiesit! Meillä on bugaboon Buffalot, hyvät menopelit näin kuukauden kokemuksella, tosin jousitus puuttuu ja sitä hieman kaipaisin! Mikä ihana palmikkopeite teillä siellä vaunuissa on untuvapussin lisäksi?

 2. Vastaa

  Laura

  Moi Maija!

  Buffalot vaikuttavat hyviltä myös. Mulla ei ole koskaan ollut ennen kunnon jousilla varustettuja vaunuja ja täytyy kyllä sanoa että lisää kyllä käyttömukavuutta tuo jousitus.

  Vaaleanpunainen on Reiman haalaripussi ja tuo beige on aivan ylisuloinen Mayoralin makuupussi, joka on meillä lainassa kummitytön perheeltä.

 3. Vastaa

  Elina

  Heippa!
  Kolusin sinun kaikki Brio Go Next postaukset, kun etsin toisten kokemuksia ko. yhdistelmävaunuista. Oli oikein mukavaa luettavaa ja sainpa samalla jonkunlaisen käsityksen Bugaboon vaunuista.

  Meiltä löytyy siis tismalleen samat vaunut ja sinun “toivevärillä” eli valkoinen runko ja harmaa koppa & istuinosa. Oikein tyylikkäät ja miellyttää niin minun, kuin mieheni silmää.
  Lähes joka päivä runkoon napsautamme kiinni Britax:n mustan turvakaukalon ja silti näyttää hyvältä.

  Mainitsit miinuspuolina vaunukopan korkeuden. Se olikin meidän yksi kriteeri vaunuja valitessamme. Minä olen 170cm ja mies 193cm. Aisan täytyy siis ehdottomasti olla helposti ja ergonomisesti säädeltävissä riittävän korkealle, emmekä halua kyykkiä koppaan. Mm. Emmaljungat hylkäsimme mataluuden takia, kuten jotkut muutkin vaunut.

  Hehkutit ihanan tilavaa tavarakoria. No, sitä se on! Tein jouluostokset vauvan kanssa ja jopa isoista taulukehyksistä lähtien sain koriin mahtumaan KAIKKI ostokset. Wau!

  Joku lukijasi kysyi vaunujen soveltuvuutta maalle. Terveisiä maalta, hyvin toimii! Ei ole sora- ja hiekkatiet olleet esteenä, ei edes nyt talven lumiset tiet, emmekä ole edes vielä lukinneet etupyöriä tai vaihtaneet maastorenkaisiin.

  No… jotta jotain negatiivistakin sanoisin, niin jarru lukkiutuu mielestäni jännästi. Se antaa pienen “tyhjän nytkäysvaran” ennen, kuin on täysin lukossa. Toki sen olemme jo 5kk aikana oppineet ja “nytkäytämme” lukituksen jälkeen renkaat varmasti lukkoon.

  Kiitoksia hyvistä arvosteluistasi, aion tutustua blogiisi muiltakin osin! 🙂

 4. Vastaa

  Laura

  Heippa Elina ja kiva että löysit blogiimme. Juu, tuo rungon korkeus on tosiaan makuasia, eikä varsinainen miinuspuoli. Go Nextit ovat ehdottomasti loistavat yhdistelmät!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *