MINITYYLI TESTAA: Kärcher tekstiilipesuri

27/05/2016

kärcher - MINITYYLI TESTAA: Kärcher tekstiilipesuri

 

Yhteistyössä Kärcher / Maxus Finland ja Suomen Blogimedia

 Tiedättekö sen tunteen, kun saa puhtaaksi jotakin, jota ei koskaan uskonut enää näkevänsä puhtaana? Tai sen, kun joku työläästi ja hankalasti pestävä puhdistuukin yhtäkkiä helposti ja paljon aiempaa nopeammin? Niinkuin televisiomainoksissa, joissa – hups vaan – kaikki alkaa säkenöidä yhdellä pyyhkäisyllä? Olisipa ihanaa!

Äitien hiekkalaatikko- ja nettikeskusteluissa kysellään usein kokemuksia erilaisista tekstiilipesureista. Toiset rakastavat, toiset eivät, mutta lueskelen juttuja aina vähän innoissani; voi jos saisi kokeilla tuota sänkyyn..! Tai siihen sohvaan! Olinkin aika täpinöissäni, kun pääsin oikeasti testaamaan  Kärcher tekstiilipesuria.  Kun pesuri saapui, perheen miehet olivat ehkä vieläkin enemmän innoissaan. Me pestään auto sisältä! Tekstiilipesuri toimii niin, että se suihkuttaa vettä paineella kankaan pintaan ja imuroi sen samantien pois, joten penkitkään eivät kastu kuin pinnasta ja kuivuvat pian.

 

No kieltämättä perheen liikennöintiin käytettävän kulkuneuvon sisätila saattaa järkyttää herkimpiä katsojia, joten olkaa valmiina puristamaan silmät kiinni kun video siirtyy autokohtaan. Mutta katsokaa tarkkaan muuten, varsinkin, jos teillä on joku karvainen ystävä, joka matkustaa penkillä. Tai ehkä perheessä on kalastavia mieshenkilöitä? tai muutama lapsi, joilla ei aina välipala pysy hyppysissä ja jotka viihtyvät kuralammikoissa?  Autoilevista äideistä ja niiden mukanaan kuljettamista kahveista en kommentoi.

Ensin kokeilin pesuria keittiön mattoon, jota edes mattopesula ei enää saa kunnolla puhtaaksi. Sille ei suositella paperinarun vuoksi vesipesua, mutta vahinko ei olisi ollut kovin suuri, jos se olisi jotenkin kärsinyt. Matto tuli paljon siistimmäksi, joskaan mustikka ei irronnut vieläkään. Kannoin maton varalta ulos pestäväksi, koska en ollut aivan varma kuinka paljon ensimmäisellä kerralla lotraisin vedellä, mutta ihan hyvin tuon olisi voinut tehdä keittiössäkin.

Auton sisäpesu oli vähän jännittävää, koska koiran koko talvikarva on takapenkin keskimmäisellä penkillä. Epäilin, ettei karva katoa, vaikka likaa lähteekin, tai ainakin lainassa oleva pesuri hajoaa. Likaa penkeistä irtosi aivan oikeasti järkyttävä määrä ja konekin on edelleen ehjä. Katsokaa miten videolta, miten muuten kävi.


By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

1 Comment

  1. Vastaa

    Joni Solla

    Innostuttiin tämän perusteella vuokraamaan tekstiilipesuri. Saatiin koiran tassujen pinttyneet kuvat irti meidän vaaleasta sohvasta. Ens kesänä vois kokeilla auton penkkeihin! 🙂 Helsingissä jos asuu niin tää oli kyl edullinen paikka. http://herttoniemenlainaamo.fi/fi/tuote/3666454

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *