MINITYYLI TESTAA: Oppi&Ilo

11/08/2012

Kuulapelit-tekemiskorttipakka-Oppiilo-verkkokauppa.jpg

Kuulapelit -tekemiskorttipakka | Oppi&ilo-verkkokauppaOlen aivan rakastunut Oppi&Ilo -tuotteisiin ja ihastuksesta innoissani availin Minityylin saamaa testipakkausta. Lapset nappasivat Kuulapelit heti pihalle ja niissä on riittänyt puuhaa koko kesäksi. Pakkauksessa on pussillinen kuulia ja 50 (myös sateen) kestävää korttia, joissa on erilaisia pelejä ja leikkejä sekä yksin, kaksin tai joukolla pelattaviksi. Osa vaatii taitoa ja tarkkuutta, osa enemmän onnea, eli jokaiselle jotakin. Kuulia saa lisää vaikka Tiimarista, jos nyt sattuisi käymään niin, että osa niistä katoaa.

Oppi&Ilo tehtäväkirjoja meillä on ollut kaikilla lapsilla. Ne ovat erittäin hyvin tehtyjä ja tukevat lapsen kielellisiä ja matemaattisia valmiuksia. Vaikka en kannatakaan lapsen “valmentamista” kouluun, ei pienestä kiinnostuksen herättämisestä ole haittaa. Tosin jos lasta ei kynähommat vielä alle kouluikäisenä kauheasti kiinnosta, niin kaikki aikanaan. Tehtäväkortteja ja loistavaa Hoksotin-peliä käytän töissäkin, ja niissä on sopivaa ja kiinnostavaa oivallettavaa niillekin, jotka eivät tehtävien tekemisestä innostu. -Sari-

 

Oppi ja ilo Minä tykkään

 

Meille tuli luettavaksi pari vauvakirjaa. Minä tykkään on suunnattu 0-4 -vuotiaille. Se on katselukirja, jonka sisälle voi laittaa valokuvia muistoksi vauva-ajasta, esimerkiksi kuva omasta perheestä tai rakkaimmasta leikistä. Kirja toimii sellaisenaankin katselukirjana, mutta mielestäni oikeat valokuvat lisäävät mielenkiintoa ja säilyvät muistona sitten vaikka seuraavalle sukupolvelle.

 

Tämä on mielestäni kiva lahjaidea vastasyntyneelle tai pienelle lapselle. Meidän 1-vuotias ainakin tykkää selailla kirjaa, vaikka siinä ei vielä kaikissa kohdissa olekkaan valokuvaa. Kirja on paksua pahvia, eikä meillä ainakaan vielä edes näy “käytön jälkiä” vaikka se on ollut käytössä jo noin kuukauden.

 

 

Oppi ja ilo loruttele sylitellen

Toinen testattava kirja oli Loruttele sylitellen, mikä on suunnattu 0- 2-vuotiaille. Tässä iässähän syli, tutut äänet, kosketus ja liikkeet synnyttävät lapselle turvallisuuden tunnetta ja kiintymyssuhde vahvistuu niiden myötä. Meillä oli entuudestaa muutama lorukirja mutta tämä oli kuitenkin erilainen. Minulle ei ainakaan ollut yksikään loru entuudestaan tuttu.

1-vuotias poikani ei kauaa malta istua paikallaan sylissä ja lorutella, mutta 3-vuotias tyttöni sen sijaan on ollut oikein kiinnostunut tästä kirjasta ja sen hassuista loruista 🙂 Rene kuitenkin tykkää kovasti selailla kirjaa ja katsella sen värikkäitä ja selkeitä kuvia. Tämäkin kirja on tehty paksusta pahvista, joten kestää kulutusta. Sisällä on myös vinkkejä, mitä kaikkea lapsen kanssa voi tehdä loruja lukiessa. -Ullis-

Kaikkia Oppi&Ilo -tuotteita saa VERKKOKAUPASTA.

NETTISIVUILLA on myös hauskoja pelejä, jotka sopivat pienemmillekin. Sivuilta ei ole linkkejä mihinkään lapsen “eksyä”.

 

 

 

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *