MINITYYLI TESTAA: Ticket to Heaven

15/03/2012

DSCN1298.jpg

Minityylin lapset pääsevät tänä keväänä kokeilemaan myös Ticket to Heavenin toimintaa ja kestävyyttä niin kevätlammikoissa kuin syyssateissakin. Testin sponsoroi OZ BABY. Minityylin lasten testivaatteina on Jonas-takki ja Jam-haalari.

Jonas-takki on vedenpitävä (vesipilari 10 000 mm), mutta hengittävä. Saumat on teipattu ja vetoketjun peittää tuulilista. Ticketin vaatteet ovat mitoitukseltaan reiluja, joten 128 cm pitkällä pojalla on takki kokoa 122.

Jam-haalari ja myös vedenpitävä (vesipilari 8000 mm) ja saumat on teipattu. Haalari on kokoa 116 ja tyttö 118 cm pitkä. Koko on reilu, mutta ei liian suuri.

DSCN1298

Näppituntumalla takki tuntuu samanlaiselta kuin viime vuonna, mutta haalari on selvästi viime kauden Uffoa tukevampaa materiaalia. Tänään täällä oli päivällä jo lähes 10 astetta lämmintä, joten oikeaan testiin päästään pian. Haalarin kuosi ja värit ovat niin superherkulliset livenä, että toivottavasti lika ei pinty pahasti kiinni. Kuosi oli meille yllätys ja onneksi olikin, sillä en olisi kuvien perusteella osannut valita tätä. Nyt olen jo ihan sormet syyhyten miettinyt asusteita. Värit ovat I H A N A T, mutta kuvassa jotenkin haaleat.

Ticketin sadevaatteet ovat muuten testissä Saariston lapsilla. Käykää katsomassa!

DSCN1301

By Sari

kolmen pojan (2001, 2003, 2005) ja tyttären (2007) äiti. Tuore yrittäjä, rakastaa laadukasta lastenkulttuuria ja intoilee yhteiskunnallisista asioista.

4 Comments

 1. Vastaa

  Rose

  Kivan näköisiä, mutta mun täytyy ihmetellä tätä kokoasiaa. Aina jauhetaan miten Ticketin vaatteet ovat niin reiluja. Meidän lapsille ne eivät ole 🙂 125 cm käyttää 128 cm housuja ja takkeja ja 135 cm pitkällä on 140 cm housut ja takit -> molemmille ihan sopivat!

 2. Vastaa

  Satunen

  Pirteät vaatteet, kivat kuosit 🙂 Tosin minäkin jäin ihmettelemään kokoasiaa. Mielestäni Ticketin välikausihaalarit ovat reilua mitoitusta, mutta takit ja housut normaalia. Meillä on 120cm pitkälle pojalle varattu kevääksi 122 Ticket-takki ja se on sopiva.

 3. Vastaa

  Caroline

  Hello all,
  I just wanted to say hi and let you know that I have shared a link to this fantastic Mini Style Test on Ticket to Heaven’s International Facebook page. Great looking models and nice choice of clothes… (and I love the socks! 🙂 )
  Best regards,
  Caroline

 4. Vastaa

  Sari

  Caroline, thank you! Socks are from Me&I SS 12 collection.

  Satunen & Rose, T2H:n koot ovat tosiaan aina kiinnostavia. Meillä poika on niin kapeaharteinen, että ehkä siksi tuo “kokoa pienempi” on sopiva.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *