MINITYYLI TESTAA: Villervallan sisävaatteet

27/04/2011

IMG_2724-640x1024.jpg

Ruotsalainen lastenvaatemerkki Villervalla on tunnettu pääasiassa hauskan värikkäistä ulkovaatteistaan, mutta heiltä löytyy myös laaja valikoima mukavia sisävaatteita. Minityylin lapset saivat testattavaakseen tämän kevään uusia puuvillavaatteita.

Villervalla on ruotsalainen lastenvaatemerkki, joka on perustettu vuonna 2005. Nopeakasvuinen Villervalla-tuotemerkki on Ruotsissa saavuttanut valtavan suosion ja jälleenmyyjien määrä kasvanut yli 55:een.

Villervallan filosofiaan kuuluvat laadukkaat vaatteet, edulliseen hintaan, muodikkaissa malleissa, niin arki- kuin juhlakäyttöön ja jotka sopivat sekä tytöille että pojille. Lisäksi vaatteet ovat hienoja ja mukavan tuntuisia.

IMG_2724

Värikäs multiraitakuosi on yksi Villervallan suurimmista myyntihiteistä. Trikoopipo piristää upeasti vaikkapa yksivärisen ulkohaalarin. Raitapaitaa valmistetaan koosta 80 kokoon 128 asti. Hinta 19,95 euroa. Pipon koot 1-8-vuotiaille, hinta 13,95 euroa.

Paidan mitoitus on normaali tai aavistuksen niukka. Malli on on istuva, mutta ei tiukka normaalivartaloiselle lapselle. Piposta kannattaa valita lapsen ikävuotta reilumpi koko.

Paita ja pipo pysyivät parin pesun jälkeen aivan uudenveroisina, sukat nyppääntyivät (päiväkodin tossujenkäytön johdosta) hieman.

IMG_2722

Kalastajanhattu on mukavan ohutta puuvillaa. Koot 48/50 ja 50/52

IMG_3314

Farkut ovat kestävät ja mukavat. Vyötäröä voi kiristää ja jos lahkeita aluksi kääntää, näkyy hieno punainen tikkaus. Hyvä, pitkään sopiva malli (27.95e).

IMG_3315

Resorilahkeiset farkut ovat superstailit niin äidin kuin lapsenkin mielestä (27.95e). Vihreä tähtipaita ei kaappiin ehdi. Hyvä perusmitoitus, ei liian niukka (18.95e). Viisivuotiaalle pipo kokoa 6-8v on juuri sopiva (13.95e).

villevallla

Farkkuhaalareista (34.90e) tuli kertaheitolla meidän lempihousut, niin mukavat ne on lapsen päällä. Notkea farkku ei kiristä eikä purista, joten yleensä farkkuja välttävä lapsikin tykästyi. Paitsi, että farkkuhaalarit ovat mukavat, niin myös erittäin hyvännäköiset. Kokonaisuuden kruunaa makeat tähtipaikat takataskuissa. Koko 104cm on samanmittaiselle juuri passeli.

Villervallaa voi ostaa Suomesta merkin  omasta verkkokaupasta, osoitteesta www.skidi.fi , muut jälleenmyyjät löytyvät täältä.

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *