MINITYYLIETU: Minimono

21/05/2012

logo_kauppa_1.jpg

logo_minimono

 

Uusi ihana lasten kenkäkauppa on avattu nettiin ja Museokadulle Helsinkiin. 

Minimono tarjoaa trendikkäitä, laadukkaita ja turvallisia tuotteita perinteisiltä ja arvostetuilta eurooppalaisilta lastenjalkineidenvalmistajilta. Yhteistä kaikille tuotteille on, että ne ovat Europassa ja parhaista materiaaleista valmistettuja ottaen huomioon lapsien ja heidän jalkojensa erikoistarpeet.

Monet asiantuntijat ovat sitä mieltä, että nahka on lastenkengissä paras materiaali sen kosteuden imukyvyn, muokkautuvuuden ja kestävyyden takia. Suurin osa mininonon kengistä onkin nahkaa niin ulkoa kuin sisältä, vain pohjat ovat kumia.


AndreaMorelli

 

Minimono on valinnut tuotteita, jotka sopivat jokapäiväiseen käyttöön. Miksi säästää ne hyvälaatuiset kengät vain erikoistapauksia varten, juuri nehän pitäisivät olla jokapäiväisessä käytössä. Siksi esimerkiksi kaikki ballerinat on valittu niin että ne sopivat niin juhlaan kuin arkeen, vaikkapa sandaaalien sijaan.

Valikoimaa valittaessa on lisäksi pidetty mielessä, että pojillakin voi olla kivoja ja kauniita kenkiä. Eikä tyttöjen kenkien tarvitse aina olla pinkkejä ja punaisia tai poikien ruskeita ja sinisiä.

Ensimmäinen kevät/kesämallisto on koosta 18 kokoon 35 asti: ANDREA MORELLIn söpöt ballerinat, WALK SAFARIn laatutennarit, HIPin trendikkäät varsitennnarit, TELYOHn tyylikkäät ja FRODDOn värikkäät kengät sekä RAPilta laadukkaita kenkiä eri käyttötarkoituksiin. Talvimallisto laajenee kokoon 39 asti ja uusia merkkejäkin on tulossa.

 

HIPtennarit

 

Minityylietu lukijoille

Minimono tarjoaa teille etuna -20%:n alennuksen verkkokauppaan 21.5-27.5 koodilla minityyli. Mikäli piipahdatte Museokadun liikkeessä, saa alennuksen myös sieltä (alennus ei koske Cientan kenkiä).  

 

2 Comments

  1. Vastaa

    Ullis

    Tyttärelläni on nämä ihanat http://www.minimono.fi/product/53/rap-tarrakenka-pink RAP:n kengät. Lyhyen käyttökokemuksen perusteella vaikuttavat tosi tukeville ja kestäville. Suosittelen.

  2. Vastaa

    PW

    Vareja pojille, IHANAA!

Leave a comment

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *